Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Галя Щърбева
СНИМКА: НОВА ТВ
Галя Щърбева СНИМКА: НОВА ТВ

Известната журналистка Галя Щърбева се връща в Нова тв и пак ще прави своята документална поредица „Да хванеш гората“. Тя е посветена на българи и чужденци, които са избрали да напуснат градския живот и да преоткрият българското село.

В новия сезон на предаването зрителите ще видят модерни хора със съвременни професии като ай ти специалисти, банкери, графични дизайнери и др., които се отказват от удобствата на големия град, за да скочат в неизвестното и да инвестират средства и усилия в напълно различни дейности като земеделие, селски туризъм, животновъдство и други още по-нестандартни начинания.

Галя Щърбева ще покаже хора, които отглеждат децата си далече от градския шум, за да върнат усещането си за качествен живот, близо до природата.

"Да хванеш гората“ първоначално стартира като рубрика в уикенд формата „Събуди се“ през 2017 година. Щастлива съм, че през новия телевизионен сезон на Нова тв този проект ще се развие като отделно предаване, защото историите в него заслужават да се чуят и видят днес. Предполагам всеки от нас в някакъв момент си е помислял дали да не „хване гората“, казва Галя Щърбева.