Смъртта е само илюзия. Нова теория доказва, че живеем в паралелна вселена

24.08.2018;

Има ли живот след смъртта, или просто изчезваме в голямото неизвестно?

Нова научна теория предполага, че смъртта не е терминалното събитие, за каквото го мислим.

Изследването е продлъжение на американски учени, които преди известно време съобщиха, че са открили първото доказателство за паралелна вселена.

Всъщност откритието води до мисловна провокация, наречена "биоцентризъм".

Робърт Ланца, учен, теоретик и автор на "биоцентризма" доказва как животът и съзнанието са ключът към разбирането на истинската природа на Вселената. Той смята, че има много причини, поради които ние всъщност не умираме.

За него смъртта не е краят, както мислят мнозина от нас. "Вярваме, че ще умрем, защото така сме научени", казва в книгата си Робърт Ланца.

Но след смъртта наистина ли продължаваме да живеем в паралелна вселена?

Има много научни експерименти, които сериозно поставят под въпрос термина смърт.

Според квантовата физика някои наблюдения не могат да бъдат предсказани напълно. Вместо това има редица възможни наблюдения, всеки с различна вероятност.

Тълкуването на термина "много светове" показва, че всяко от тези възможни наблюдения съответства на различна Вселена.

Робърт Ланца смята, че "има безкраен брой вселени и всичко, което може да се случи, се случва в някаква вселена.

Според него нашата енергия никога не умира.

Въпреки че отделните тела са предназначени да се самоунищожат, живото чувство - "Кой съм аз?" - е само 20-ватова изворна енергия, действаща в мозъка. Но тази енергия не изчезва при смъртта. Една от най-сигурните аксиоми на науката е, че енергията никога не умира; тя не може нито да бъде създадена, нито да бъде унищожена ".

Тази енергия може да премине от един свят в друг.

Още от Мистерии

Намериха съкровище от 19 век в Плевенския затвор

Намереното днес съкровище на територията на земеделски земи в Плевенския затвор е значително по рода си за периода на 19 век. Това заяви за БТА д-р Володя Попов - директор на Регионалния исторически

Археолог разплита 60-годишната мистерия около Хотнишкото съкровище

Очевидци си спомнят, че милиционери ходели от къща на къща, за да търсят безценните артефакти на 7 хил. години Част от популярното златно съкровище от Хотница може да е изчезнала още през 1957 г.

Компютър предрече краят на цивилизацията. Най-кардиналните изменения ще настъпят през 2020 г.

Апокалиптична картина за бъдещето на човешката цивилизация успя да обрисува компютъра програма. Технологията предсказа, че до няколко десетилетия светът вече няма да е такъв,

Археолог на Хитлер краде скъпоценностите на Кубрат

Главният идеолог на нацизма Алфред Розенберг взема част от съкровището от Малая Перешчепина уж за да го опази След войната следите на безценните артефакти се губят Съкровището на Кубрат или както още

Феодал крие Горнославското съкровище от хищните рицари на Ричард Лъвското сърце

Легендарният крал бил дребно, злоядо и заядливо човече 10 май 1961 г. Фермери от село Горнослав, Асеновградско докато разкопават нива попадат на голям меден съд.

Използвал ли е Константин Велики вярата в християнството, за да обедини римските провинции

Константин Велики е роден през 280 г. пр.н.е. в семейството на Константин Хлор, който бил подимператор и Елена, която в по-късните години се превръща в изследовател.

Молитва, която надвива смъртта и болестите

5 необясними случая на спонтанно изцеление:   12-годишно дете с тежко отравяне от гъби, за което лекари палят свещи, е върнато към живота  Две операции са отменени в последния момент,

Най-известният медиум в света лекува с висш дух и с храна

Един от най-известните медиуми лечители в света е Антъни Уилям. Той твърди, че от ранно детство общува с висш дух и от него получава информация за заболяванията на всеки човек.

Отец Михаил Иванов: Отмени операция на човек с гноясал бял дроб

В началото Таня се притесняваше от тези дарби, но аз й казах, че те могат да се контролират. Ориентира се много бързо и постепенно започна да ги овладява,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.