Единствената биологична функция на депутатите е да разсмиват нацията

09.07.2018;

Макар и с леко закъснение споделям и аз това мило отбелязване на 55-та годишнина на някакъв си депутат от герб – Георги Станков от Хасково. Естествено, дори за хората с една гънка мозък в главата, не е тайна, че герб е сбирщина на мега катили, илитерати и селяндури.

Единствената биологична функция на които е да разсмиват нацията и да дават повод за сатира или по-скоро за смешен плач. Тези снимки са селфи на управлението на герб. Един вид символ на тяхната ценностна система и интелект. Двуетажна торта с депутатски звънец пльоснат отгоре й, да символизира „важност.”

Снимка на единственото изказване на депутата в парламента (връх на житейското му постижение); естествено депутатската му карта, за да се покаже, че не става въпрос за някой селяк-унтерменш, а за велик законодател и ковач на историята на съвременна България.

И разбира се, пачки от банкноти от 500 евро – за да се обясни за какво е целият този депутатки зор. Ако този сладкарски шедьовър беше сътворен през дивите 90-те, би имал някакво обяснение с безпросветността на българския нов политик. Но годината е друга. А катилите същите...

От фейсбук

Още от Коментари

Борисов: При партията държава контрабандата на цигари беше 34%, сега е под 5%

Истински се надявам съдебната система да доведе започнатите процеси докрай – и срещу оригарси, и срещу изпълнителната власт и срещу кметовете. Съдебната система е независима.

Ако някой се напие с водка и извърши престъпление, цената на водката ли трябва да вдигнем?

Предложението за вдигане на застраховката на автомобила, до 400% при това, е доста странно. Автомобилите не правят нарушения, шофьорите ги правят. И ако вие си купите такъв автомобил,

Моника Люински за аферата с Клинтън: Земята се преобърна в този момент. Изпитвах толкова много вина

Моника Люински проговори за първи път за аферата си с американския президент Бил Клинтън през 1998 г. Тя разказва за ужаса и страха, които я обзели, когато разбрала,

Думи на несъгласие: Рано е за летище "Д-р Ж. Желев"

Прочетох с недоумение новината, че съм направил предложение и съм подписал петиция Летище "София" да носи името на д-р Желю Желев – президент на Р България в периода 1990-1997 г.

Плевнелиев: Румен Радев е пасивен, не му прилича да играе популистки

Бившият президент Росен Плевнелиев пред БНР: Не е време за избори Много е важно протестите да бъдат чути доколкото те се провеждат по един демократичен и правов начин.

Вилнеене на мутри няма как да мине за граждански протест

Вилнеене на мутри, превозвани от квадратни джипове "Мерцедес" с руски номера няма как да мине за граждански протест. Моите уважения към всички, които имат кауза, за която протестират - майки с деца,

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.