Господин Рашидов! Разбирам, че сте казал по телевизията, че никой в Канада не знаел кой е Тео Ушев и че номинациите за Оскар не били нищо особено.

05.07.2018;

Господин Рашидов!

Разбирам, че сте казал сутринта по телевизията, че никой в Канада не знаел кой е Тео Ушев и че номинациите за Оскар не били нищо особено.

А можеше да го направите по - простичко - да му предложите и на него 50 лева, за да млъкне (като едно време на хориста Георги Петров).

А сега сериозно.

Предлагам ви да не коментирате творци, постигнали всичко сами, без грам помощ от родината си.

Няма друг български творец, който е получил номинация за Оскар.

А от делегациите, които съпровождат културната ни администрация в чужбина няма и да има.

Не ме карайте да ви отговарям защо...

И последно, господин Рашидов - цял живот съм бил фриленсър.

Ако не знаете, това са хора, завършили композиция, дирижиране, пиано, музикознание, но прехранващи се по кръчмите.

И мен никой не ме знае в Канада.

Да си мълча ли по темата, че българската култура се превърна в соц манифестация?

Или да благодаря, че министъра на културата отговаря с “не може нищо да се направи”, когато го питат за рушащи се сгради на читалища?

Впрочем - защо не кандидатирате рекламния клип за Европредседателството, струващ 200 бона за Оскар?

Да му натрием носа на тоя Теодор Ушев...

Още от Коментари

Българските емигранти никога не ще съхранят българщината - децата им вече не знаят езика ни...

Българите в Бесарабия! 1862 г Русия изхвърля 200000 черкези и прибира 350000 поробени българи-християни. За тях Родината живее като лъч надежда, съхраняват я, подържат огъня...

Милена Маркова-Маца: С майка ми сме яли хляб и маргарин - това не е най-тежкият ми период

„Простотията и предателството могат да ме изкарат извън нерви. Ненавиждам егоизма в другите. Хората са лоши, защото просто не са щастливи”, споделя Милена Маркова-Маца пред Нова тв.

Накарайте ги да вдигнат заплатите

Протестите не стихват въпреки оставката на Симеонов, енергията идва от гнева срещу егоизма на богатите За да се справи с кризата, Борисов трябва да накара частния сектор да вдигне заплатите.

Сега да питам - тия сигурни ли са, че продават наистина хапчета за настинка?

Обичам зимните реклами на противогрипни и -простудни лекарства. От тях става кристално ясно, че: Може да се раздираш от кашлица, омотан с юргани и платнища, полужив и с 98 градуса,

След Валери Бойко Борисов ще играе покер с блъфиране

4 сценария дотук – от повторение на драмите с реформаторите през изхвърляне на “Атака” до нежелани предсрочни избори. И нито един не е печеливш Борисов не можеше да поиска оставката на Валери

Кафенето на противоречията

Народът Минанг населява остров Суматра. Те вярват в Пепатах, или „хармонията на противоречията“. В селата си имат нещо като заседателна къщичка (балай), в която се обсъждат социалните порядки,

За един арест, който цели ефекта на публичен разстрел

Продължителният арест на Иванчева и Петрова цели ефекта на публичен разстрел. Всички да знаят, че ако държавната машина реши да ги смачка, нищо няма значение.

Как да се оправяш с тъпанарите

1. Гледай нещата в перспектива. Помни, че и ти понякога се държиш като тъпанар. 2. Не можеш да промениш хората. Можеш да промениш единствено начина, по който ги възприемаш. Защо да се побъркваш?

Плевнелиев: Президентът Радев се държи като подбудител на протестите

Русия няма интерес от това България да прави стъпки напред към влизането си в Шенген, коментира бившият държавен глава Президентът Радев в момента се държи като опозиционен лидери и донякъде като

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.