Сидеров към Цветанов: Русия и Китай заплаха за мира? Груба грешка?

01.07.2018;

Лидерът на “Атака” кани заместника на Борисов на “неделно училище по политиката

Лидерът на “Атака” и шеф на депутатите от “Обединени патриоти” Волен Сидеров чака заместника на Бойко Борисов в ГЕРБ Цветан Цветанов на “неделно училище” по политика. Това обяви самия Сидеров пред Нова тв, а поводът – думите на Цветанов след Междупарламентарно заседание Европейски парламент – Конгрес на САЩ, че “Русия и Китай са едни от основни потенциални заплахи за мира и стабилността”.

??“Това е груба грешка, такива думи не се говорят. Да кажеш, че Русия и Китай са заплаха за мира – това е груб дипломатически гаф. Отдавна съм казал, че съм готов да направя неделно училище, да изнасям лекции...”, заяви Сидеров в коментар на казаното от Цветанов. Според националиста подобни коментари са във вреда на България, а и имало обективни факти, които говорят, че не Русия и Китай, а “други империи” са заплаха за мира, защото “палят войни”. ??

Според Сидеров на Цветанов вероятно му се иска да се хареса на американците, но това се случва, докато президентът на САЩ Доналд Тръмп подписва за среща с президента на Русия Владимир Путин. Лидерът на “Атака” попита какво ще стане с “ентусиазма, ще го нарека комсомолски” на Цветанов в тази ситуация.

??Сидеров отново каза, че България трябва за признае Крим за руски и заяви, че ако България първи направи тази крачка – ще спечели – и в икономически план. ??Водачът на управляващите “Обединени патриоти” заяви още, че Европа под “американски натиск” и заради “мрежата на Сорос” е приемала мигранти от Близкия Изток и Африка. Самата мигрантска вълна пък била предизвикана от политиката на САЩ - “разрушиха Либия, Египет, Ирак, Сирия – там не успяха, защото се намеси Русия”.

Още от Коментари

Валери Симеонов: Оставката е мое лично решение

"Повиках ви, за да обява пред вас моето лично решение да подам оставка. Причините са продължаващата медийна кампания, особено през последните 2 дни, която е продължение на кампанията срещу мен,

Сидеров пред "24 часа": Не знаех, че Валери подава оставка

Не сме се виждали с Валери Симеонов, нито сме се събирали на коалиционен съвет. Това заяви току-що пред "24 часа" лидерът на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

За връзката на рухналите КТБ и сградата убиец на “Алабин”

Преди прокуратурата и съда са корумпираните и безхаберни институции. Да помислим и за тях Оправдателните присъди по делото “Алабин” са възмутителни, но закономерни.

Престъпността не е нито българска, нито циганска

Жена от цигански произход уби мъж във влак при Вакарел. Сега всички дето публикуваха статуси за убиеца като бял мъж, християнин от български произход с риза с народни шевици в Християнски Храм да си

Впечатляващото не е, че някой не знаел коя е Саша Грей, а че тоя народ продължава да се захласва по патриотични картинки, фалшиви новини и вресливи призиви

Патрашкова казала, че е изумена колко хора са запознати със Саша Грей, пък не можели да кажат наизуст "Аз съм българче" (повръщам в неравноделен такт върху покривка с везани шевици).

Проф. Сашка Ганева - наша национална гордост

Професор Сашка Ганева е наша национална гордост и съм възмутен, че Гала не реагира преди няколко години, когато имаше фалшива новина, че проф. Ганева е убита от украинците в Донбас.

Магическият триъгълник на щастието

В София демокрацията заварва един лекар на 28 г. с много добър потенциал. Иначе родом от малък град в провинцията, преборил се да влезе медицина, изучил се добре и след специализация в провинциата за

Менда Стоянова: Трябва чрез данъка за колите българинът да живее много по-екологично

"Нормално е бюджетната комисия да защити политиките на правителството, като отхвърли ветото на президента. Опозицията не иска да се афишира в пространството,

Защо умря партизанската литература

В т.нар."партизански повести и романи" постоянен отрицателен герой бяха жандармеристите. Ясно защо. Защото се борят с престъпниците, въоръжените мутри и други подобни смутители на обществения ред и

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.