Само това отличава човека от прадедите му примати

25.06.2018;

Едно цивилизовано общество се измерва не по благосъстоянието на успелите и богатите, а по грижата и помощта за неоправданите и болните, които са имали малшанс да се родят по-слаби от мнозинството. Те би трябвало да имат абсолютното право и предимство, във всичко и навсякъде. Само това отличава човека от прадедите му примати.

*Oт фейсбук

Още от Коментари

Помен за Левски: Свободни ли сме наистина или сме още роби?

Край бесилката на Апостола ще застанат онези, които след месец ще ви призовават да гласувате за тях. Белокос малоумен истерик ще крещи в мегафона, до него ще стои подпийнал дебел доносник от държавна

Ужас! Какво ако на таткото-патрЕот му кажат родител номер 2

Родител 1 и 2 много възмути православния български народ. Французите ни разбиха идеята за православното славянско семейство с този подъл ход. Какво ще прави българският народ сега?

Тръмп задължително трябва да изкара втори мандат, за да закрие Академията

Вчера гледах Фаворитката. Филмът има десет номинации за Оскар. Вече знам, че Тръмп задължително трябва да изкара втори мандат, за да закрие Академията.

Умни хора, смирете се! Светът загива заради високомерието ви

Причината за антиваксърството не е само тъпотията на мамите, а и недоверието във фармацевтичната индустрия като цяло Антиваксърството е тъпо нещо безспорно.

Ерменков трябва да бъде съден. По "хуманитарни" подбуди може да оправдае всеки диктатор

Enough is Enough Това е престъпление. Ерменков трябва незабавно да подаде оставка и да бъде съден. Така по "хумантарни" подбуди и по "хумантарен" начин може да оправдае всяко престъпление на всеки

Кюстендил е онова, което политици и мутри създадоха. Тя беше и столица на ВИС 2

Гледам какво се случва в Кюстендил и се чувствам ужасно. За това се чувствам длъжен да кажа няколко неща. В края на 70- те и началото на 80 - те години, когато бях малък,

Ген. Луков не е нацист! И още по-важно - не е комунист

Ген. Луков не е нацист! И още по-важно - не е комунист. У нас престъпна политическа организация е била само БКП.Така казва законът. *Коментарът е от

За да унищожиш една държава не е нужно да хвърляш атомни бомби, а да принизиш народа му

Да не забравяме - ние живеем в разказа за България. Ние не строим и не поддържаме българските улици и пътища, ние строим и поддържаме разказа за българските улици и пътища.

Разводът е началото на яростно състезание "кой сега е по-щастлив"

Разводът е началото на яростно състезание в дисциплината „кой сега е по-щастлив“. *Коментарът е от

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.