Поради спирането на автобусите и бавното движение на влаковете провинциалистите спират да идват в София

04.06.2018;

Горанов спасява БДЖ - кратка пиеса в няколко части.

Част първа - министър Горанов спира автобусите.

Част втора - остават само влаковете. Така Кюстендил- София вече не може да се вземе за час и половина, а за три часа и половина, при това ако имаш късмет.

Част трета - поради спирането на автобусите и бавното движение на влаковете провинциалистите спират да идват в София.

Част четвърта - София намалява и градът решава всичките си проблеми с паркиране и презастрояване.

Част пета - междувременно БДЖ има нов дълг поради малкото хора, които идват в София и за да се стимулира още повече населението, министър Горанов забранява и личните автомобили, велосипеди и ролкови кънки.

Част шеста - населението започва да пести от бензин, дизел и ремонти на автомобили, което сваля цената на горивото, което докарва БДЖ до трети дълг.

Част седма - за да стимулира жп транспорта министър Горанов се чуди две седмици какво още може да забрани, и след като не успява да измисли, забранява да пишем постове за дълговете на БДЖ, за да не вредим на репутацията на железопътния транспорт.

Край на пиесата!

Завеса!

Аплодисменти!

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Ген. Луков не е нацист! И още по-важно - не е комунист

Ген. Луков не е нацист! И още по-важно - не е комунист. У нас престъпна политическа организация е била само БКП.Така казва законът. *Коментарът е от

За да унищожиш една държава не е нужно да хвърляш атомни бомби, а да принизиш народа му

Да не забравяме - ние живеем в разказа за България. Ние не строим и не поддържаме българските улици и пътища, ние строим и поддържаме разказа за българските улици и пътища.

Разводът е началото на яростно състезание "кой сега е по-щастлив"

Разводът е началото на яростно състезание в дисциплината „кой сега е по-щастлив“. *Коментарът е от

Кви уши, кви пет лева? Защо някой трябва да вкарва България в иглени уши, когато си има парадни входове и изходи

Борисов: "Tолкова ми е трудно да прокарвам държавата през иглени уши." Кви уши, кви пет лева? Някой знае ли за какви уши става дума и защо по дяволите някой трябва да вкарва България в иглени уши,

Проблемът с морбилите е заради политическата коректност. Сега им викаме антиваксъри, но може да са и простраци

Проблемът с дребната шарка (морбили) е заради политическата коректност, не за друго. Щото сега им викаме антиваксъри и звучи научно, все едно някакви важни хора говорят и трябва да ги изслушаме.

КоVARство без любов

Феновете са разочаровани, но пропускат, че тази технология не може да се сравнява с ястребовото око, защото отново човешкият фактор е решаващ Когато в началото на годината УЕФА реши системата за

Както някои превръщат нациста Луков в герой, защото е убит от комунисти, така други превръщат неговите убийци в герои

Както някои превръщат нациста Луков в герой, защото е бил убит от комунисти, които по идеология са терористи, така други превръщат неговите убийци в герои.

Ясно е като бял ден, че Митьо Очите е агент на службите, който от време на време удобно влиза и излиза от затвора

И Митьо Очите сега ще им пълне заглавията на официалните медии, за да не гледате другите новини за Гебрев и венецуелски перачи, за банките ,мутри и провалилите се служби за сигурност.

Пробвайте да виждате чистота и доброта, може да ви хареса повече от хейтването във фейсбук

Виждаш, каквото искаш да видиш! ?????? Рожен. Китно българско селце. С малко къщи, но усмихнати, ведри хора. Продават на улицата сладко, мед, орехи, мурсалски чай и рисувани кратуни - на ръка.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.