Братя българи, не тропайте ръченица в чужбина - ще ви забележат, че сте едни комплексирани тъпаци

14.05.2018;

Този пост е за българските хорА и световната им експанзия по чуждестранните площади. Братя българи, СПРЕТЕ СЕ! Наистина няма нужда да тропате ръченица в чужбината (освен ако не сте част от фолклорна група на културен фестивал със себеподобни фолклорни групи!). Явно българското хоро (Булгар! Булгар!) по необясними за здравия разум причини е станало средство на българската дипломация напоследък след като българските дипломатически мисии разпростаняват комюникета за великото събитие на българските хора да се изтъпанчат по чуждите площади (като във Вашинготн, DC, например!) Хайде, няма нужда от толкова много Булгар! Булгар! Не ви ли е малко срам, питам аз? Това ли ви е експорта на българщината? Тъпата ви ръченица ли? Вие, тъпунгери, като „безсмъртия полк” ли искате да станатете? Или като олигофрените нощни вълци,може би? Не разбирате ли колко тъпо изглежда това да се изтъпанчите в някоя европейска или друга столица и така без никаква причина да друсате хора, защото сте Булгар! Булгар!? Или просто искате да ви забележат,че сте едни комплексирани тъпаци? С тъпите си хора ли ще измиете срама на нефункциоиниращата ви държава? Хайде стегнете се малко! Не е задължително тъпотиите на Кристалина Георгиева да станат запазена марка на българската диаспора и дипломация! Не е задължиелно да промотирате селската простотия и комплексарщина! Хайде спрете се, бе! Измислете нещо по-креативно. Стига с тия селски простоии!

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Думи на несъгласие: Рано е за летище "Д-р Ж. Желев"

Прочетох с недоумение новината, че съм направил предложение и съм подписал петиция Летище "София" да носи името на д-р Желю Желев – президент на Р България в периода 1990-1997 г.

Плевнелиев: Румен Радев е пасивен, не му прилича да играе популистки

Бившият президент Росен Плевнелиев пред БНР: Не е време за избори Много е важно протестите да бъдат чути доколкото те се провеждат по един демократичен и правов начин.

Вилнеене на мутри няма как да мине за граждански протест

Вилнеене на мутри, превозвани от квадратни джипове "Мерцедес" с руски номера няма как да мине за граждански протест. Моите уважения към всички, които имат кауза, за която протестират - майки с деца,

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

На българина дома му отнеми, детето му остави гладно, но на колата не посягай

В България трябва да се протестира абсолютно справедливо и задължително за стотици неща. Аз лично мисля, че най-сериозните ни проблеми са липсата на правосъдие и възмездие, корупцията,

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация."

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация." Шофьор на ЦК на БКП *От

В Македония има повече демокрация, по-малко страх и по-свободен дебат, отколкото у нас

Прекарах шест дни в Македония и имах възможност да гледам поредица от предавания по различни ТВ канали. Впечатлението ми е, че електронните медии в съседната ни страна са доста по-свободни от нашите.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.