За пълна промяна Дявола е прекарал у нас поне 9 месеца

13.04.2018;

Един за поредицата от операции и 8 - за възстановяване

Парадоксалното е, че италианската полиция не знае как изглежда той от 25 г., за разлика от хирурзите

Ако Матео Месина Денаро Дявола си е направил пълна реконструкция на лицето и главата в България, той е преседял у нас поне 9 месеца. Само за възстановяването след множество операции са необходими 8 месеца, разкриха запознати. А пълната промяна не може да се извърши наведнъж. Това са серия от интервенции, които траят повоче от месец.

За целта най-напред се правят консултация и обща концепция какво е искал издирваният от Интерпол мафиот. За тях също се заплащат около 1500 евро заедно със задължителните изследвания. Следва

изработване на компютърен модел на новата му визия.

Правело се сравнение със снимки на клиента от различни възрасти – и като по-млад, и по-актуални.

Странното е, че ако Матео Месина Денаро е променил вида си в България, някои хора тук знаят как изглежда той сега и как е бил преди операциите, а полицията в Италия няма информация за него от 25 г. През годините са правени негови изображения чрез фоторобот, но те

не могат да отчетат пластичните операции.

Следващата процедура след оглеждането на снимките е да се подготвят органите, преди да се пристъпи към пълната промяна.

Ако наистина Матео Месина Денаро е дошъл в България за естетична хирургия с един външен вид, а си е тръгнал с коренно различен, той е останал у нас поне 9 месеца. Възстановяването след многото тежки намеси в организма е бавно. Отоците спадат чак след 8 месеца. Процедурата е дълга, защото операциите се извършват една след друга. Няма как да стане наведнъж.

Реконструкцията на лицето включва поредица от интервенции, които може

да променят почти всичко -

формата на очите, носа, устните, долната част на лицето, шията, формата на веждите, на челото и дори на челюстта на човека.

Цената на всяка хирургична намеса се калкулира отделно

Така например формата на веждите може да стане различна срещу 2000-3000 евро, а коса се трансплантира срещу 3000-5000 евро.

Цената за уголемяване на скулите е около 3000-4000 евро. Лекари обясниха, че при 55-годишния Денаро заради възрастта и действието на гравитацията те вероятно са смъкнати надолу, което увлича със себе си и околните тъкани. Естетическият хирург може да ги запълни с хиалуронова киселина, но ефектът трае 7-8 месеца. Най-често тази операция се комбинира с корекция на клепачите.

При смяната на долните клепачи

се вземала кожа

зад ушите или от подмишниците Корекцията на двата клепача струва около 3500-4000 евро.

Не е ясно дали Матео Месина Денаро се е подложил и на фейслифтинг. Ако се съди по думите на свидетеля, че е бил тотално различен, може да се предположи, че е решил и да се подмлади. И така да бъде неразпознаваем за полицията. Тази процедура у нас върви по около 7000-9000 евро.

В България естетичните хирурзи практикуват и промяна на формата на брадичката срещу 3000 евро. Челото също търпи корекция - да се намали или да се уголеми.

Отопластика - придаване на нова форма на ушите,

може да се направи срещу 2000-3000 евро. Една от процедурите е имплантиране на хрущял, покрит с кожа, или коригиране на ушните миди на клиента. Белези почти не оставали.

Как българските служби не са разбрали,

че у нас е пребивавал един от най-издирваните хора в света, бос на сицилианската мафия, е друг въпрос. Според източници на "168 часа" много по-безопасно босът на Коза ностра можел да промени самоличността си в държава извън Европейския съюз. Например да отиде в Китай, Русия или в някоя страна от Северна Африка, която е близо до Сицилия.

Още за боса на Коза ностра и промяната му у нас четете тук.

Повече за това защо той заменя легендарния Тото Риина, четете тук.

Още от Разследване

Откриха тялото на изчезнала преди 19 г. хърватка във фризер в семейния й дом. Сестра й е арестувана за убийството

Хърватската полиция арестува жена, след като откри тялото на сестра й, изчезнала преди 19 години във фризер в семейния им дом, предаде ДПА, позовавайки се на местни медии.

11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени

6-има погубени и 5-има изчезнали само през последната година в САЩ. Ракът е не само един от най-свирепите убийци на човечеството, но и богат извор на конспиративни теории.

Кольо Вутев от с. Торос, оцелял от лагера в Ловеч: Убиха пред мене бащата на Богдана Карадочева

Ненавършил 18 г. е пратен в кариерата в Ловеч, защото искал да участва в селска забава със "забранена" музика.

Ограничават изкачването от северната страна на Еверест. Ще почистват телата на загиналите алпинисти

Китай ще ограничи с една трета опитите за изкачване на Еверест (8848 м) от северната страна този сезон, пише "Дневник". Мярката е свързана с плановете за мащабно почистване на най-високия връх на

Как хакнаха тайния чат на Ел Чапо

ФБР вербува IT консултанта на наркобарона, който разкрил криптираната му връзка, мислейки, че работи за руски мафиот ФБР успява да проникне в криптираната комуникационна система на Хоакин Гусман,

Полуголият IT спец Кирил Радев, който изкачи Черни връх на Нова година, тича заради прахова алергия

Огромен скандал се разрази в новогодишната нощ заради Кирил Радев, който на 31 декември вечерта тръгва полугол от центъра на София към Черни връх. След 3 часа и половина е на заслона,

Медици: Цирозата се лекува, ако се хване в началото

l С нея човек има право само на един жълт картон, при следващия е аут l Допустимата доза на ден: 25 мл концентрат, чаша бяло или червено вино или 330 мл бира Ако пиете над 500-600 грама твърд алкохол,

Сталин към Георги Димитров: Знаете ли защо останахте жив?

Цар Борис се застъпвал за героя от Лайпциг. Но комунистите се надявали да се отърват от него

Стар лагерист разказва: Как се празнуват Коледа и Великден в "Белене"

Заради невъзможните условия в социалистическата родина Никола Куртоклиев опитва три пъти бягство през граница - два пъти за Гърция и веднъж за Югославия. Все неуспешно.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.