На всички нас, които вярвахте и ще вярвате - благодаря ви! Всичко си има време, време има за всяка работа под небето

12.03.2018;

Вчера изложбата на Теодор Ушев "Като в тъмно огледало" (In the mirror, dimli) бе закрита след като отчете страхотен успех, а авторът изрази своята благодарност към всички, които я оцениха подобаващо.

На всички вас, които чакахте с часове - БЛАГОДАРЯ ВИ!

На всички вас, които споделяхте вашите снимки, думички, карахте ме да преживявам с вас - БЛАГОДАРЯ ВИ!

На всички вас, които не дойдохте, и така направихте чакането на хората, които искаха да видят инсталацията, по-кратко - БЛАГОДАРЯ ВИ!

На всички нас, които вярвахте и ще вярвате - БЛАГОДАРЯ ВИ!

На всички нас, които обичате и ще обичате - БЛАГОДАРЯ ВИ!

Всичко си има време,

време има за всяка работа под небето:

време да събаряш, и време да съграждаш;

време да плачеш, и време да се смееш;

време да тъгуваш, и време да играеш;

време да прегръщаш и време да избягваш прегръдки;

време да търсиш, и време да губиш;

време да раздираш, и време да съшиваш;

време да мълчиш, и време да говориш;

време да обичаш, и време да мразиш;

Още от Коментари

Цветанов: След оставката правителството излиза по-работоспособно

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов не е изненада и не "счупва" конструкцията на управляващата коалиция, а даже я заздравява.

Крайно време да се прекрати оценяването на Орбан като европейски политик

Това, че Орбан е най-активен защитник на бившия македонски премиер Груевски е обяснимо преди всичко с общия им политически афинитет към Русия на Путин и желанието на Орбан като руски лобист да

"Книга за българския народ" на Стоян Михайловски е от края на 19-ти век, но хич не е овехтяла

"...На другий ден в Шех-кмьислям-капия избухна пожар...Няма веч архива!" Тази сатирична книга е написана от Стоян Михайловски в края на 19-ти век. Казва се "Книга за българския народ" Предполагам че

Тръмп: Отговорих на въпросите на Мълър за намеса на Русия в изборите в САЩ през 2016 г.

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е отговорил на писмените въпроси на разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за намеса на Русия в изборите в САЩ през 2016 г.

Валери Симеонов след оставката: Да видим ще продължат ли протестите и на какво основание

"Повиках ви, за да обява пред вас моето лично решение да подам оставка. Причините са продължаващата медийна кампания, особено през последните 2 дни, която е продължение на кампанията срещу мен,

Сидеров пред "24 часа": Не знаех, че Валери подава оставка

Не сме се виждали с Валери Симеонов, нито сме се събирали на коалиционен съвет. Това заяви току-що пред "24 часа" лидерът на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

За връзката на рухналите КТБ и сградата убиец на “Алабин”

Преди прокуратурата и съда са корумпираните и безхаберни институции. Да помислим и за тях Оправдателните присъди по делото “Алабин” са възмутителни, но закономерни.

Престъпността не е нито българска, нито циганска

Жена от цигански произход уби мъж във влак при Вакарел. Сега всички дето публикуваха статуси за убиеца като бял мъж, християнин от български произход с риза с народни шевици в Християнски Храм да си

Впечатляващото не е, че някой не знаел коя е Саша Грей, а че тоя народ продължава да се захласва по патриотични картинки, фалшиви новини и вресливи призиви

Патрашкова казала, че е изумена колко хора са запознати със Саша Грей, пък не можели да кажат наизуст "Аз съм българче" (повръщам в неравноделен такт върху покривка с везани шевици).

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.