Може да отровят поредния руски агент с руски чай, но Захарова квичи, че Русия няма нищо общо

10.03.2018;

Гледаме Мария Захарова -- кифлеещата матрьошка, на която се подмазват нашите русофоби от мъжки пол на развален руски и гледам нашата Захариева. Ми Захарова може да е едно празно място, може да е една куха потомствена руска номенклатура, може да мучи на развален английски, но поне мучи. Може да отровят поредния неудобен руски агент в Англия с „руски чай,” но Захарова скача на барикадата и квичи, че „Неее, Русия няма нищо общо с това!” Може всички да я смятат за смешна кифла, но поне я виждаме на предна линия на барикадата на руската пропаганда. Нашата Захариева от друга страна, се държи като съсел който спи дълбок зимен сън. Европейско-атлантическата доктрина на външната ни политика явно е убягнала на Захариева. Явно външната ни министърка доброволно е приела ролята на съсел-мазохист във филма 50 Нюанса Червено. Хиляда пъти пфу!

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Думи на несъгласие: Рано е за летище "Д-р Ж. Желев"

Прочетох с недоумение новината, че съм направил предложение и съм подписал петиция Летище "София" да носи името на д-р Желю Желев – президент на Р България в периода 1990-1997 г.

Плевнелиев: Румен Радев е пасивен, не му прилича да играе популистки

Бившият президент Росен Плевнелиев пред БНР: Не е време за избори Много е важно протестите да бъдат чути доколкото те се провеждат по един демократичен и правов начин.

Вилнеене на мутри няма как да мине за граждански протест

Вилнеене на мутри, превозвани от квадратни джипове "Мерцедес" с руски номера няма как да мине за граждански протест. Моите уважения към всички, които имат кауза, за която протестират - майки с деца,

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

На българина дома му отнеми, детето му остави гладно, но на колата не посягай

В България трябва да се протестира абсолютно справедливо и задължително за стотици неща. Аз лично мисля, че най-сериозните ни проблеми са липсата на правосъдие и възмездие, корупцията,

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация."

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация." Шофьор на ЦК на БКП *От

В Македония има повече демокрация, по-малко страх и по-свободен дебат, отколкото у нас

Прекарах шест дни в Македония и имах възможност да гледам поредица от предавания по различни ТВ канали. Впечатлението ми е, че електронните медии в съседната ни страна са доста по-свободни от нашите.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.