Каква е разликата между десетте точки на Юлиян Попов и онова “не ставаме за чеп за зеле” на Вежди Рашидов?

03.01.2018;

Доброютро...

Смятам да дам своите последни 10 стотинки по повод красиво - умния статус на Юлиян Попов и красиво - умните реакции към него.

Когато професора - депутат и соц гуру Иво Христов каза, че 80 процента от българите са дебили, всички красиво - умни възроптаха (както и аз, без да съм красиво - умен) и то с основание.

Когато Волгин обясни, че Гришо не бил повод за гордост, всички красиво - умни възроптаха (и аз, без да съм красиво - умен - също) и при това - с основание.

Когато Юлиян Попов написа статус, който да докаже, че българите не стават за нищо и нямат никакъв принос в исторически, културен и какъвто още се сетите аспект, същите красиво - умни взеха да пишат “Ma4kaj, Gri6o” и да се меткат на амбразурата, обяснявайки, че за нищо не ставаме.

С това приключвам тоя статус.

Само да попитам каква е разликата между текста с десетте точки на Юлиян Попов и онова “не ставаме за чеп за зеле” на Вежди Рашидов?

Аз знам.

Ама ме мързи да правя изводи тая сутрин, че ми е паднал акумулатора на колата и трябва да търся майстор...

Лек ден, за нищо не ставащи сънародници.

Добре, че си имаме либерални НПО - та и красиво - умни политически обединения, че иначе кой да ни каже колко сме безполезни...

*Коментарът е от фейсбук

Още от Коментари

Накарайте ги да вдигнат заплатите

Протестите не стихват въпреки оставката на Симеонов, енергията идва от гнева срещу егоизма на богатите За да се справи с кризата, Борисов трябва да накара частния сектор да вдигне заплатите.

Сега да питам - тия сигурни ли са, че продават наистина хапчета за настинка?

Обичам зимните реклами на противогрипни и -простудни лекарства. От тях става кристално ясно, че: Може да се раздираш от кашлица, омотан с юргани и платнища, полужив и с 98 градуса,

След Валери Бойко Борисов ще играе покер с блъфиране

4 сценария дотук – от повторение на драмите с реформаторите през изхвърляне на “Атака” до нежелани предсрочни избори. И нито един не е печеливш Борисов не можеше да поиска оставката на Валери

Кафенето на противоречията

Народът Минанг населява остров Суматра. Те вярват в Пепатах, или „хармонията на противоречията“. В селата си имат нещо като заседателна къщичка (балай), в която се обсъждат социалните порядки,

За един арест, който цели ефекта на публичен разстрел

Продължителният арест на Иванчева и Петрова цели ефекта на публичен разстрел. Всички да знаят, че ако държавната машина реши да ги смачка, нищо няма значение.

Как да се оправяш с тъпанарите

1. Гледай нещата в перспектива. Помни, че и ти понякога се държиш като тъпанар. 2. Не можеш да промениш хората. Можеш да промениш единствено начина, по който ги възприемаш. Защо да се побъркваш?

Плевнелиев: Президентът Радев се държи като подбудител на протестите

Русия няма интерес от това България да прави стъпки напред към влизането си в Шенген, коментира бившият държавен глава Президентът Радев в момента се държи като опозиционен лидери и донякъде като

Нали щяха да намалят субсидията на партиите?! Като дечица ни манипулират!

Помните ли, имаше референдум - над 2.5 милиона българи гласуваха за намалавяне на субсидията на 1лв.! И какво стана, уж щеше да има намаление на субсидиите, не съвсем, ама все пак.

Тези хора се взеха за народа - вече не е заради горивата , те протестират "за всичко и срещу всички"

Пореден неделен ден лумпениада. Вече не е заради горивата /цените им паднаха/. Те вече протестират "за всичко и срещу всички". Всъщност някои вече си го казаха пред камерите - пРезидентът да въвеждал

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.