ГЕРБ: Ще санираме Нова година по програма "Енергийна ефективност". БСП: Демокрацията ни отне дядо Мраз и руската салата

24.12.2017;

Преди Бъдни вечер политическите сили и популярните общественици у нас изпратиха своите коледни послания под формата на картички!

Ето някои от тях (споделям ги не спрямо последното социологическо проучване на Да, Маркетлинкс а по мое собствено осмотрение).

ГЕРБ: “Честита Коледа! Градихме Великден, сега ще изградим и Коледа, после ще санираме Нова година по програма "Енергийна ефективност" и ще асфалтираме магистрала до Гренландия, за да може добрия старец Дядо Коледа от гренландската организация на ГЕРБ да носи подаръци на децата!

Наздраве и никакъв суджук по време на пости!"

БСП: "Демокрацията ни отне Дядо Мраз! Плурализма ни отне Снегурочка! Пазарната икономика ни отне Руската салата! На крак, о парии презрени, на крак, че МОЛ - а утре не работи!"

ДПС: "Честит празник, аркадашлар!!! В рамките на морфичния резонанс искаме да ви пожелаем балкавата да не свършва на трапезата, да има изобилие от кебап и малеби, а за забавлението не се грижете, зер повечето медии са на наши хора!"

ОП: "Българи! Да се радваме на българската Коледа! Да презрем всички безродници и соросоиди, които предпочитат да ядат нихилистични манджи като киноа, лимец и подобни еврог*йски блюда! Да си сипем вино в черепа на Никифор и да отпием глътка за задължителната казарма, в която всички освен нас ще трябва да идат!!!"

Да, България: "Нова! Година! Коледа! Нова телезизия! Лошо! Терминал 3! Добро! Чайка! Цацаров! Искаме поименно да бъдат обявени всички, които не празниват Коледа! Румъния! Добро! Путин! Лошо! Маковей! Светлина! Да сме Коледа! Да сме да!"

ДСБ: "СМЪРТ НА КОМУНИСТИТЕ!!!" (има още няколко изречения, но са добавени с нечетлив почерк)

Ивайло Нойзи Цветков: "В светлината на трансцеденталното съзерцание на полистилистичната и донякъде объркана посттоталитарна фюжън депресия бих пожелал, в смисъла на онова хегелианско Es spielt keine Rolle, wenn eine Person lebt, wenn ihre Schopfung im Bereich der raumlichen Dimensionen ist да сме на нивото на собствената си инвенционна остинатно - пунктуална екстатичност в чисто ad libitum стремителна центробежна устременост!"

Венци Мицов: "СЛЕД НОВА ГОДИНА ЗАПОЧВАМ ДИЕТА!!! ДАЙТЕ ТАВАТА С МРЪВКИТЕ!!!"

PS. Макар, че не ми е никак весело (вчера се простих с любимия си домашен котарак) все пак смятам, че човек трябва да се усмихва.

Дори когато му се реве! Ако на вас не ви се реве, вижте последните социологически проучвания за десните партии!

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ! А СЕГА - НАЗДРАВЕ!!! И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Още от Коментари

Кабинетът е в агония - отива си, но и държавата е в агония

Правителството е в агония, очевидно е, че то си отива, но и държавата е в агония. Цари нестабилност в държавата и несигурност за бъдещето. Единственият изход са предсрочни парламентарни избори и

Как да изпитате диво щастие, без да давате никакви пари

Внушавате си, че сте си загубили портфейла. Търсите го. Не го намирате и се отчайвате. Мислите как Бог ви е забравил и през колко гишета трябва да минете, за да си извадите нови документи.

Без партии? А какво ще дойде на тяхното място?

Специалните дни НА нещо приличат на глобален експеримент: готови ли са хората да се държат като мравуняк. Насаждат илюзия за свобода По повод наскоро отбелязания световен ден на тоалетната (19

Гладният иска само да му е по-евтино!

За жалост, докато националните протести в България, са винаги на материална основа, няма да има промяна на системата. Гладният не го интересуват идеални и абстрактни цели като съдебна реформа,

Промени себе си, после променяй системата

Вече втора седмица Европа се тресе от протести. Правата си търсят от най-бедните в съюза - българите, до едни от най-богатите - французите. От най-недисциплинираните - гърците,

Вицепремиерът: Аз съм майка, дайте ми 2 седмици толеранс

Икономиката, демографската политика и доходите - това ще са приоритетите на току-що избрания вицепремиер Марияна Николова. Това обяви тя на пресконференция в Народното събрание. "Аз съм майка.

Десислава Атанасова показа заплатата си от 2013 г.: Призовавам Нинова да покаже фиша си от последния месец, в който не ходи на работа

Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова призова лидерката на БСП Корнелия Нинова да покаже фиша си със заплатата й като народен представител от последния месец, "в който не ходи на работа,

"Борбата с неравенствата" е упражняване на натиск спрямо по-качествената част от населението с цел облагодетелстване на по-калпавата

Ееей ден не минава без тая глупост колко важна била "борбата с неравенствата" из медиите. Кой да се бори? Как? С чии пари? > Няма нищо по-естествено и справедливо от неравенството.

Започва внушителното превъоръжаване на руската армия

Мащабното преекипиране на руските въоръжени сили ще осигури запазване на стратегическия паритет и ще защити Русия от външни заплахи. Това заяви президентът Владимир Путин,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.