Дебилът Динко получава повече от много хора на перото! Ей затова трябва да се ядосваме, а не за Григор

23.11.2017;

Калин Терзийси, писател, който да си призная не съм чела, се изказал в публичното пространство за несправеливостта, че Григор получавал милиони от игра на тенис, а писателите (особено българските) не получават нищо.

Ами не само българските писатели не получават много, освен ако не си написал Хари Потър и си имал късмета някоя редакторка, която има два грама мозък (а обикновено това е рядкост и затова виждаме много малко качествена нова художествена литература на световно ниво) да оцени написаното --а това като цяло се случва един път на милион, не на трилион). Затова хората като си избират професии и призвание, първо трябва да излизат от презумпцията, че животът е крайно несправедлив към някои професии– и вероятността да станете велики е отрицателна (ако разбира се, нямате пари, връзки и най-вече късмет, прикачени към вашия талант.

Но в много случаи при горните условия, може и без талант да минете). Да се тикат достиженията в спорта при литературата е смешно. А още по-смешно е да се оплакваме по този начин. Че той и Динко в Биг Брадър (или там ква беше помията, в която го взеха да се изявява) получава повече от българския редови писател или журналист.

Да, дебилът Динко получава повече от много хора на перото! Ей затова трябва да се ядосваме, а не за Григор, който освен, че е великолепен спортист е и страшно космополитен, рафиниран и адекватен и създава хубав имидж на България. Точно той трябва да се дава за пример, както и подобни атлети на световно ниво като Бербатов. А иначе най-много трябва да се ядосваме на българските корумпирани и малоумни политици, че получават това, което получават. Лично аз съм насочила хейта си към тях -- към олигофрените, които правят водосвети и ръсят захар по разбитите пътища, например.

Още от Коментари

Валери Симеонов след оставката: Да видим ще продължат ли протестите и на какво основание

"Повиках ви, за да обява пред вас моето лично решение да подам оставка. Причините са продължаващата медийна кампания, особено през последните 2 дни, която е продължение на кампанията срещу мен,

Сидеров пред "24 часа": Не знаех, че Валери подава оставка

Не сме се виждали с Валери Симеонов, нито сме се събирали на коалиционен съвет. Това заяви току-що пред "24 часа" лидерът на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

За връзката на рухналите КТБ и сградата убиец на “Алабин”

Преди прокуратурата и съда са корумпираните и безхаберни институции. Да помислим и за тях Оправдателните присъди по делото “Алабин” са възмутителни, но закономерни.

Престъпността не е нито българска, нито циганска

Жена от цигански произход уби мъж във влак при Вакарел. Сега всички дето публикуваха статуси за убиеца като бял мъж, християнин от български произход с риза с народни шевици в Християнски Храм да си

Впечатляващото не е, че някой не знаел коя е Саша Грей, а че тоя народ продължава да се захласва по патриотични картинки, фалшиви новини и вресливи призиви

Патрашкова казала, че е изумена колко хора са запознати със Саша Грей, пък не можели да кажат наизуст "Аз съм българче" (повръщам в неравноделен такт върху покривка с везани шевици).

Проф. Сашка Ганева - наша национална гордост

Професор Сашка Ганева е наша национална гордост и съм възмутен, че Гала не реагира преди няколко години, когато имаше фалшива новина, че проф. Ганева е убита от украинците в Донбас.

Магическият триъгълник на щастието

В София демокрацията заварва един лекар на 28 г. с много добър потенциал. Иначе родом от малък град в провинцията, преборил се да влезе медицина, изучил се добре и след специализация в провинциата за

Менда Стоянова: Трябва чрез данъка за колите българинът да живее много по-екологично

"Нормално е бюджетната комисия да защити политиките на правителството, като отхвърли ветото на президента. Опозицията не иска да се афишира в пространството,

Защо умря партизанската литература

В т.нар."партизански повести и романи" постоянен отрицателен герой бяха жандармеристите. Ясно защо. Защото се борят с престъпниците, въоръжените мутри и други подобни смутители на обществения ред и

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.