Където и да копне човек в България, ще излязат същите зависимости за административни назначения - роднина/приятел/роднина/

03.10.2017;

Тъжното е, че точно Йончева, едно от многобройните номенклатурни чада на нашата журналистика, бива героизирана като борец срещу партийната корупция.

Тъжното е, че хасковският модел на Коза Ностра е навсякъсе в страната.

Тъжното е, че някаква депутатка от БСП отваря кутията с червеи, а не независими български медии както и НПО-та, които уж се занимават с „много разследвания”!

Тъжното е, че досега никой не е копнал в кадруването на ДПС по места както и в далаверите на всички (или почти всички) общински съвети в България, където партийната принадлежност е само етикет и често се сменя в зависимост от каналите за „усвояване.”

Където и да копне човек в България, ще излязат същите зависимости за административни назначения по модел - роднина/приятел/роднина/приятел. Ще се види, че конкурсно начало няма, а има назначение на некадърни дебили, които стават част от този перпетуум мобиле на неработещата корумпирана первезия, наречена държава.

Достатъчно е да се избере депутат произволно в този парламент и да се прокара родовата му нишка в държавната администрация. Не е сложно, никак даже! Достатъчно е да се вземе на мушка само една малка община в България, за да се направи показно как функционира мафиотският държавен модел на Коза Ностра – от най-ниско до най-високо ниво. Не е особено трудно, не е!

Затова не знам защо се чака на хора като Йончева да осветляват подобни неща, при положение, че нейната паршива партия е еманация на същия този модел!

Още от Коментари

Маринов: На протестите има хора, които са там, за да провокират полицаи и участници

Всяко нещо, свързано с обществено напрежение, ни притеснява. Нашата задача е да опазим обществения мир. На много места стават протести, които не са организирани съгласно закона,

Българинът е семе. И плевел, и плод...

Властта зарови България, но Българина е семе. И плевел, и плод... Амин. *От

Борисов към министрите: Разяснявайте на хората решенията за данъка върху старите коли

Премиерът Бойко Борисов препоръча на министрите да продължават да разясняват на хората управленските решения на правителството по темите за данъка върху старите коли, застраховките и горивата.

На българина дома му отнеми, детето му остави гладно, но на колата не посягай

В България трябва да се протестира абсолютно справедливо и задължително за стотици неща. Аз лично мисля, че най-сериозните ни проблеми са липсата на правосъдие и възмездие, корупцията,

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация."

"В ЕС сме за пари, а не за демокрация." Шофьор на ЦК на БКП *От

В Македония има повече демокрация, по-малко страх и по-свободен дебат, отколкото у нас

Прекарах шест дни в Македония и имах възможност да гледам поредица от предавания по различни ТВ канали. Впечатлението ми е, че електронните медии в съседната ни страна са доста по-свободни от нашите.

Парите за пенсии не стигат, защото у нас има твърде много милионери

Парите за пенсии не стигат, не защото в държавата има твърде много пенсионери, а защото в държавата има твърде много милионери. Иво Сиромахов във

Властелинът на професорите

Последните научни открития на Иво Христов от БСП за подмолната информационна война на Холивуд срещу Русия ТРЯБВА ли задължително да си луд, или надрусан,

Извинявайте, че не се съобразихме с академичните и човешки норми - свалихме клипа

Здравейте, искам да се извиня на всички, които се чувстват засегнати от нашия клип. Съжалявам, че не съобразих, че клипът не отговаря на определени академични и човешки норми,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.