Има нещо добро в риалититата - поне месец продавачите на хляб ще ви поздравяват

10.09.2017;

Българският Депеш Мод казал в интервю за Нова по повод старта на новия сезон на "Xfactor", обръщайки се към участниците в шоуто - "Наслаждавайте се на момента в Xfactor, защото, когато свърши, ще ви липсва ужасно".

Няма как да не се съглася с българският Депеш Мод.

Когато шоуто свърши, участниците ще разберат, че телевизията е илюзия.

Тласъка в кариерата също.

А и българските Депеш Мод - и те.

Тоест - и той...

А бе, както и да е, има все пак нещо добро в подобни риалититата - поне месец - месец и нещо продавачите на хляб в квартала ще ви поздравяват.

След това славата ще остане само за българският Депеш Мод или както там се казваше...

От фейсбук

Още от Коментари

Единение? Може, но само във вярата

“Да започнем на чисто”- беше идеята на “БРОД за България” . Единението е “КАУЗА” - работа за достойни хора. “Всяко разделение между нас е дълбок грях”,

Току-що полицията ни направи забележка. На 93-ма учители, че си празнуваме коледното парти

Току-що полицията ни направи забележка... на 93-ма учители, че си празнуваме коледното парти. 93-ма български учители. Коледно парти. Народната милиция. *От фейсбук!

Защо на нито една от българските банкноти няма лик на жена? Тая нация без жени ли е?

По повод пуснатата нова банкнота от 100 лева, искам да задам един резонен въпрос: ЗАЩО на нито една от българските банкноти няма лик на жена? Това не ви ли смущава? Мен ме смущава много.

Аман от мързели и простаци. Да отиват да шият и копаят, иде Нова година

Само много бодри и наспани безделници биха седнали (станали) да мажат билбордове. Декември е. Хората изнемогват от работа, светът свършва, иде Нова година.

Никога не съм бил срещу президента. Разбрахме се за главсек на МВР

Нито веднъж не съм застанал срещу президента. Вярно е, че той си харесва много БСП, факт е, че го подкрепят непрекъснато, но това си е негово право. Това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването

Спрете тока на статуквото! Системата ни е бъгава

Извод от вчерашното обществено обсъждане в Младост - вътре в залата двата спорещи лагера изглеждаха, сякаш всеки момент ще се избият.  Когато обсъждането свърши и хората излязоха извън залата,

Едно време СИК и ВИС си имаха правила, които не преминаваха. Банев в едно е абсолютно прав

Банев в едно е абсолютно прав - бг прокуратурата не си дава сметка, че като ги обвинява в "пране на пари" де факто казва, че банката в която има подобни средства е съучастник в престъпление.

Утре - НДК се превръща в ДНК. Кайо обръща всичко с главата надолу

Утре - НДК се превръща в ДНК - Кайо обръща всичко с главата надолу - и от обед нататък - на щанда на Лексикон - с чифте химикалки за подписване на индулгенции (опрощаващи всички прегрешения към

Само комунист може да реши, че трябва да им забраним. Днес живеем в свят, в който не могат да те преследват за твоето мнение

И две думи за скъсаните билбордове, тези със снимки на хомосексуалисти: Свободата на словото, на изразяването е основна. Много хора се борехме за нея в годините, когато ни беше отнета.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.