Павел и Венци Венц се държат достойно. Но - не, момчета, не сте Еминем

24.06.2017;

В интерес на истината Павел и Венци Венц се държаха достойно по БТВ, за което евала.

И не, момчета, не сте Еминем, защото текстовете ви, може и да ги тълкувате като ирония, ама нещо не ви достига, за да ги направите иронични.

Но иначе сте прави - ако родителите не са си възпитали децата, не трябва да очакват от вас (и от държавата, училището, киното, телевизията) да ги възпитат.

Аз проблем с вас нямам.

Имам проблем с факта, че три лейбъла, сред които единия - този, за когото бачкате (Вирджиния) - са окупирали целия ефир.

И че друго освен вас не се предлага на повърхността, поради ред причини, за които съм говорил стотици пъти.

Правете песни и се целете в Еминем.

И в батковците от Ъпсурт се целете.

И в рапъри като Керанов или бате Сашо.

Това са хора, които правят важна и умна поезия.

Онова с кенефите и самолета на мама е вътрешноведомствен хумор, който върви пред "класации", като тая на Бг радио.

Но другаде не върви.

Това от мен.

Между другото отказах на БТВ да участвам в днешното предаване, защото искам да се говори за проблема в мащаб, а не да нападам някого лично.

И е време да поговорим за проблемите.

Ама дали медиите са готови?

Чувам гузно мълчание...

*Венци Мицов във фейсбук

Още от Коментари

Сидеров: Очаквам извинение от Борисов, Цветанов, Каракачанов и Симеонов, че не ме послушаха

Оставката на Валери Симеонов не е съгласувана с мен. Очаквам от членовете на коалиционния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и самият Симеонов, да ми кажат: Абе, Волене, беше прав, извинявай,

За Иванчева ще плащаме всички

Нали разбирате, уважаеми хора, че някой ден г-жа Иванчева ще осъди българската държава в ЕСПЧ и ще получи обезщетените за тормоза, но никой няма да ѝ върне загубеното време?

Загадката на пенсионера, или как Живков им давал по 200 лв., а те спестявали 100

Като напишеш в гугъл “телефонни измамници”, настръхваш През соца имаше виц как Тодор Живков се хвалел, че сме магьосници: той ни дава по 200 лева заплати, ние ги харчим и спестяваме по 100.

Протестите правилно се ориентираха срещу доходите, защото проблемът на българина е ниският доход

„Протестите правилно се ориентираха срещу доходите, защото проблемът на българина е ниският доход, както и ниската социална защита. Ако нещо свързва протестите с БСП, то това не е организацията,

Цветанов: След оставката правителството излиза по-работоспособно

Оттеглянето от правителството на вицепремиера и лидер на НФСБ Валери Симеонов не е изненада и не "счупва" конструкцията на управляващата коалиция, а даже я заздравява.

Крайно време да се прекрати оценяването на Орбан като европейски политик

Това, че Орбан е най-активен защитник на бившия македонски премиер Груевски е обяснимо преди всичко с общия им политически афинитет към Русия на Путин и желанието на Орбан като руски лобист да

"Книга за българския народ" на Стоян Михайловски е от края на 19-ти век, но хич не е овехтяла

"...На другий ден в Шех-кмьислям-капия избухна пожар...Няма веч архива!" Тази сатирична книга е написана от Стоян Михайловски в края на 19-ти век. Казва се "Книга за българския народ" Предполагам че

Тръмп: Отговорих на въпросите на Мълър за намеса на Русия в изборите в САЩ през 2016 г.

Американският президент Доналд Тръмп заяви, че е отговорил на писмените въпроси на разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за намеса на Русия в изборите в САЩ през 2016 г.

Валери Симеонов след оставката: Да видим ще продължат ли протестите и на какво основание

"Повиках ви, за да обява пред вас моето лично решение да подам оставка. Причините са продължаващата медийна кампания, особено през последните 2 дни, която е продължение на кампанията срещу мен,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.