Помислиха, че Валери Симеонов е лесна мишена, а той не е

20.05.2017;

Целта на клеветническата кампания е удар

по правителството, смята лидерът на "Атака"

Няма майтапчийски снимки от Бухенвалд, има диалог на Валери Симеонов с едно издание, в което те преиначават неговите думи и му придават това звучене, каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров по Би Ти Ви. Категорично няма никакви прохитлеристки възгледи Валери Симеонов. Познавам го от ученик, от математическата гимназия в Ямбол, учили сме заедно. Целта на клеветническата кампания е удар по правителството, смята Волен Сидеров, който е на българо-турската граница, за да инспектира оградата в района.

Помисислиха си, че Валери Симеонов е лесна мишена. Казвам на тези, които го организират - скоро ще се разбере кои са и защо го правят - Валери Симеонов не е лесна мишена, каза Сидеров.

В отговор на въпрос дали атаката идва от ДПС Сидеров каза, че ДПС са видели удобен случай да се присъединят и да се впишат в скандала.

Волен Сидеров каза още: имали сме сблъсъци с Бойко Борисов, политиката е жестоко занимание, но имаме отношения като между нормални мъже - когато разбереш че си бил подведен или си прекалил, не е признак на слабост, а на сила да кажеш съжалявам, сбърках, по този начин се разбрахме с Борисов и в момента сме коректни отношения. Аз подадох ръка, защото аз бях този който нападна, уточни Сидеров.

Още от Коментари

Накарайте ги да вдигнат заплатите

Протестите не стихват въпреки оставката на Симеонов, енергията идва от гнева срещу егоизма на богатите За да се справи с кризата, Борисов трябва да накара частния сектор да вдигне заплатите.

Сега да питам - тия сигурни ли са, че продават наистина хапчета за настинка?

Обичам зимните реклами на противогрипни и -простудни лекарства. От тях става кристално ясно, че: Може да се раздираш от кашлица, омотан с юргани и платнища, полужив и с 98 градуса,

След Валери Бойко Борисов ще играе покер с блъфиране

4 сценария дотук – от повторение на драмите с реформаторите през изхвърляне на “Атака” до нежелани предсрочни избори. И нито един не е печеливш Борисов не можеше да поиска оставката на Валери

Кафенето на противоречията

Народът Минанг населява остров Суматра. Те вярват в Пепатах, или „хармонията на противоречията“. В селата си имат нещо като заседателна къщичка (балай), в която се обсъждат социалните порядки,

За един арест, който цели ефекта на публичен разстрел

Продължителният арест на Иванчева и Петрова цели ефекта на публичен разстрел. Всички да знаят, че ако държавната машина реши да ги смачка, нищо няма значение.

Как да се оправяш с тъпанарите

1. Гледай нещата в перспектива. Помни, че и ти понякога се държиш като тъпанар. 2. Не можеш да промениш хората. Можеш да промениш единствено начина, по който ги възприемаш. Защо да се побъркваш?

Плевнелиев: Президентът Радев се държи като подбудител на протестите

Русия няма интерес от това България да прави стъпки напред към влизането си в Шенген, коментира бившият държавен глава Президентът Радев в момента се държи като опозиционен лидери и донякъде като

Нали щяха да намалят субсидията на партиите?! Като дечица ни манипулират!

Помните ли, имаше референдум - над 2.5 милиона българи гласуваха за намалавяне на субсидията на 1лв.! И какво стана, уж щеше да има намаление на субсидиите, не съвсем, ама все пак.

Тези хора се взеха за народа - вече не е заради горивата , те протестират "за всичко и срещу всички"

Пореден неделен ден лумпениада. Вече не е заради горивата /цените им паднаха/. Те вече протестират "за всичко и срещу всички". Всъщност някои вече си го казаха пред камерите - пРезидентът да въвеждал

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.