Гената и Жоро - златни шампиони в щафета “партийна проституция”

23.02.2017;

Тия дни излезе обнадеждаваща статистика, че сме на 13-о място в Европа по брой магарета и коне, изпреварвайки дори държави с дълбоки традиции в този сектор като Гърция и Унгария, което ни накара, макар и за миг, да се гордеем, че сме българи.

Уж положителна новина, но всъщност отново сме силно подценени и натикани в дъното на класацията. Истината е, че с магаретата сме много по-напред, но великите сили, както обикновено, ни пренебрегват, защото не са надникнали в предизборните ни листи и не знаят нищо за българското политическо номадство.

Ако еврочиновниците бяха по-информирани за партийния живот у нас, със сигурност щяхме да грабнем златото в магарешката статистика.

А ако пък, представете си, имаше олимпиада в спорта "политическо предателство", направо ни очакват златни години и върхове, пред които бледнеят дори постиженията на щангистите, борците и гимнастичките от недалечното минало.

Представете си само изненадата на седмицата - Евгенито и Жоро в едно щафетно бягане в дисциплината “партийна проституция” 4 х 100 метра.

Двамата са такива атлети, че въобще нямаме нужда от четирима състезатели, за да отвеем всякакви традиционно бързи в късите дистанции ямайци, американци и британци.

Сами, без никакъв проблем, Гената и Жоро ще пробягат най-скоростно иначе огромното разстояние от една демократична партия към формация, креатура на Ердоган в България. Особено с талантлив треньор като синия кинжал Коцето Мишев.

Пред тях дори спринтьорът на къси разстояния Петър Николов е вял бегач между пистите на ДСБ, “Движение България на гражданите” на Меглена Кунева и патриотите в Ловеч.

Евгени и Жоро наистина изумиха нацията. Но ако бъдем пределно прагматични, трябва веднага да признаем, че огромните ни надежди са свързани с други двама атлети от българското олимпийско село - Слави Бинев и Камен Петков. От атакисти националисти, състезавали се години наред срещу турци и цигани, двамата правят директен трансфер в щаба на ДПС.

От лозунги “ДПС е най-големият враг на България!”, “Всички срещу ДПС!” - вчера, до "Доган отстоява националните интереси!" - днес.

Наистина възхитителна промяна, пред която е безсилна дори майката природа. Всеки хамелеон на сушата и октопод под водата може само да цъка безпомощно с език пред тази брутално рязка трансформация.

С този скок Бинев-Петков надхвърлят планетарното ниво и се телепортират на междугалактическия олимпийски терен. Те дори не успяха да изумят топящото се население на страната, защото са на неразбираемо за простите хора вселенско ниво на разум, морал и разбиране за дух и материя.

Сами преценете за глупост или за пари става въпрос, какви нови върхове могат да покорят тези ярки личности и до каква промяна могат да ни доведат...

Още от Коментари

Валери Симеонов след оставката: Да видим ще продължат ли протестите и на какво основание

"Повиках ви, за да обява пред вас моето лично решение да подам оставка. Причините са продължаващата медийна кампания, особено през последните 2 дни, която е продължение на кампанията срещу мен,

Сидеров пред "24 часа": Не знаех, че Валери подава оставка

Не сме се виждали с Валери Симеонов, нито сме се събирали на коалиционен съвет. Това заяви току-що пред "24 часа" лидерът на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров.

За връзката на рухналите КТБ и сградата убиец на “Алабин”

Преди прокуратурата и съда са корумпираните и безхаберни институции. Да помислим и за тях Оправдателните присъди по делото “Алабин” са възмутителни, но закономерни.

Престъпността не е нито българска, нито циганска

Жена от цигански произход уби мъж във влак при Вакарел. Сега всички дето публикуваха статуси за убиеца като бял мъж, християнин от български произход с риза с народни шевици в Християнски Храм да си

Впечатляващото не е, че някой не знаел коя е Саша Грей, а че тоя народ продължава да се захласва по патриотични картинки, фалшиви новини и вресливи призиви

Патрашкова казала, че е изумена колко хора са запознати със Саша Грей, пък не можели да кажат наизуст "Аз съм българче" (повръщам в неравноделен такт върху покривка с везани шевици).

Проф. Сашка Ганева - наша национална гордост

Професор Сашка Ганева е наша национална гордост и съм възмутен, че Гала не реагира преди няколко години, когато имаше фалшива новина, че проф. Ганева е убита от украинците в Донбас.

Магическият триъгълник на щастието

В София демокрацията заварва един лекар на 28 г. с много добър потенциал. Иначе родом от малък град в провинцията, преборил се да влезе медицина, изучил се добре и след специализация в провинциата за

Менда Стоянова: Трябва чрез данъка за колите българинът да живее много по-екологично

"Нормално е бюджетната комисия да защити политиките на правителството, като отхвърли ветото на президента. Опозицията не иска да се афишира в пространството,

Защо умря партизанската литература

В т.нар."партизански повести и романи" постоянен отрицателен герой бяха жандармеристите. Ясно защо. Защото се борят с престъпниците, въоръжените мутри и други подобни смутители на обществения ред и

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.