Дупе да му е яко на нашия ритащ ром в немския затвор

15.12.2016;

На 27 октомври, докато Патриотите в София искаха офанзива срещу бежанците с водни оръдия, бомби, напалм, огнестрелно оръжие и 6-и американски флот, се оказа, че заплахата за цивилизована Европа идва от съвсем друго място.

В същата нощ лекоатлетката Ивет Лалова, която е направила вече много за доброто име на България, отвори къщата си край гр. Риети, за да подслони пострадали от разрушителните трусове в Италия.

На 650 километра от дома й обаче - в станция на берлинското метро, в същия час един добрички ром с български паспорт направи простотията на годината, с която прослави родината ни с години напред, като надмина дори сексуалната агресия на бежанците в Германия.

Напоследък често ни набеждаваха в какво ли не - наши шофьори бяха замесени в атентатите в Белгия, българка бе атакувана, че души с голи ръце лебед в Охридското езеро. В първия случай виновните се оказаха джихадисти, а във втория туристката излезе от Албания.

В простотията в берлинското метро обаче си е замесен 100-процентов български циганин. С всичките обичайни външни, духовни и от картотеката на полицията белези - Светослав Стойков - баща на 3 деца, роден в Добрич, но живее във варненско ромско гето ("Максуда"), брадясал и пиян по време на инцидента, движи се в тумба, задържан и осъждан многократно за кражби, грабежи и хулиганство.

Това е героят от България, който първоначално в суматохата бе обявен за бежанец! Всъщност разликата между него и джихадистите, които се включиха от държави в Европа в терористичните атаки, е минимална. Те дори не се различават по цвета на кожата. Нашият ром също като тях е израсъл в гето и е успял да натрупа там огромна омраза.

И тъй като е, меко казано, емоционално неинтелигентен, единственият начин да постигне вътрешна хармония е като проявява безпричинна агресия. Макар че в неговия случай - да ритнеш в гръб жена, която слиза по стълби, това си е някакъв висш дебилизъм.

Най-вероятно преди това жертвата и Светослав са се засекли някъде в подземието на метрото. Може би при купуването на билетчета той е усетил нещо в погледа й? Може би, като са се разминавали, тя инстинктивно е дръпнала дамската си чанта?

А още по-вероятно е германката да не е направила абсолютно нищо, с което да демонстрира отношение. Сигурно ще се окаже, че тя дори въобще не го е забелязала, преди да прелети след шута в гърба през осем стъпала и да си счупи ръката.

В главата на нашия ром от "Максуда" обаче е друга галактика. Друга вселена. Там вибрират непознати за цивилизацията импулси и даже повод просто да изриташ някого по стълбите в гръб въобще не е нужен.

Издирваният в момента ром е необразован, няма никакви усещания за лична и обществена отговорност, защото се чувства прецакан от системата и работи като общ работник, за да преживява ден след ден.

Той няма никакви задръжки. Без да разбира защо, е подвластен единствено на гравитацията и на желанието да се нелее с бира. Затова в берлинското метро с такава лекота надмина себе си.

Може да се каже, че Светослав сложи в малкия си джоб дори българина Ганчо, който открадна трупа на Чарли Чаплин от гробището на Корсие сюр Веве край Лозана. В аферата от 1978 г. Ганчо е само изпълнител, "мозъкът" на операцията е поляк.

На 27 октомври в метрото Светослав Стойков свърши повече от хиляди други наши роми, които от години ни прославят с джебчийство, кражби, просия и измами из цяла Западна Европа.

Циганинът от "Максуда" е така самоуверен, защото въпреки десетките сблъсъци с полицията и с прокуратурата в България засега не е получил респектиращо правосъдие.

Добрата новина е, че сега Светослав ще лежи в германски затвор. С германски затворници, които до един ще са гледали видеоклипа с геройството му от метрото.

Така че нашият ром ще получава там със сигурност денонощно и много специално внимание и отношение.

Точно за този случай, малко цинично, но пък много точно народът е казал: "Дупе да му е яко!"

Още от Коментари

Извинявайте, че не се съобразихме с академичните и човешки норми - свалихме клипа

Здравейте, искам да се извиня на всички, които се чувстват засегнати от нашия клип. Съжалявам, че не съобразих, че клипът не отговаря на определени академични и човешки норми,

Хленч по български

Добре, искате оставка на правителството... Но какво предлагате. Искате увеличение на заплатите и намаляване цената на горивата. Заплатата може да си я създадете сами - с повече инициативност.

Добрите трябва да се търсим и да се организираме

Преди няколко дни, решихме и пуснахме в ФБ един текст платен, за да достигне до повече читатели. В началото имаше коментари, повечето позитивни. В един момент,

Менда Стоянова: Цената на "Гражданската отговорност" няма нужда да се повишава (Видео)

Председателят на Комисията по бюджет и финанси Менда Стоянова с извънредно изявление в Народното събрание. "Гражданската отговорност" няма нужда да се повишава, за това остава същата, заяви тя.

Цветанов: Президентът прави внушения, които не му правят чест

Президентът прави такива внушения, които не му правят чест. Това заяви пред Би Ти Ви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Високите цени на горивата зависят ли от

Пламен Димитров: Гневът на хората е автентичен, но няма как да няма организация на протестите

Никой не обяснява как се ценообразуват цените на горивата у нас, хората не вярват, че в момента това е реалната цена. И в комбинация с ниските доходи, това води до автентичен гняв.

Летище "Стефан Стамболов" бива, но летище "Желю Желев" ми звучи комично

Качвам се за презокеански полет на летище "Джон Кенеди" в Ню Йорк. Сменям самолета на летище "Шарл де Гол" в Париж и кацам на летище "Стефан Стамболов" в София. Така бива ли, ами бива...

Дано най-накрая всички разберат, че амбицията, да поправиш света, е довела до много беди

Главният глобалист на този свят е Карл Маркс. Дали е имал предшественици в този мрачен Интернационалистичен проект е въпрос на дебат между онези, които знаят повече от мен.

Японски туристи снимаха в центъра на София колко сме чистоплътни

Open exibition Eдни японски туристи стояха и снимаха с телефоните си този Traditional Bulgarian event. Събота е, си казах аз, ден за къпане. И се разгордях,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.