Красивата Джулия Иванова: Обидена съм от коментарите за селфито ми с Джерард Бътлър

24.04.2015; Холивудската звезда Джерард Бътлър се доказа като изтъкнат ценител на женската красота, който не можа да остане безразличен към чара на българката.

Шотландският актьор се подвизава у нас за снимките на продължението на хитовата лента "Код: Олимп" в "Ню Бояна филмс" и въпреки работния си график успя да намери време да заговори обаятелната Джулия Иванова. Не къде да е, а в задръстване. Хубавицата пък спонтанно решава да запамети момента в селфи, което малко по-късно

бързо се превърна в изключително четена и свежа новина

Тогава Джулия изобщо не очаква, че фотосът и нейната случайна няколкоминутна среща с актьора от "300" ще предизвикат такъв голям интерес. Още по-неприятно изненадана е тя от негативните коментари, които прочита по свои адрес.

"Разбирам, че такива неща, изглежда, са интересни на читателите, но мисля, че

няма смисъл да занимавам хората с моето ежедневие Нямах за цел да привличам толкова внимание към себе си, още по-малко покрай такава случка. Не ми хареса, че имаше толкова негативни коментари под новината и не желая да коментирам по какъвто и да е начин ситуацията. Каквото и да кажа, рискувам да оставя погрешно впечатление у хората, а не искам", любезно заявява Джулия пред "168 часа".

Русокосата красавица е потърсена от различни медии, но категорично отказва да вдига още шум около себе си заради подобна дреболия. Тя дори е изтрила селфито с Бътлър от своята фейсбук страница, но продължава да се чуди как то е успяло да заинтригува толкова много хора.

Въпросната случка се разиграва навръх Разпети петък, когато холивудската звезда се оказва в задръстване на бул. "България"

и скучае, докато не зърва лъчезарната Джулия в колата до него

Тя изобщо не го забелязва първоначално, слуша музика и чака светофарът да светне зелено. Бътлър не се поколебава и решава да привлече вниманието на привлекателната млада дама като я заговори.

Джули чува, че някой я вика, намалява музиката, поглежда към съседния автомобил и с изненада установява, че

насреща и се усмихва истинска знаменитост

Тя грабнала телефона си и запечатала интересния момент, в който се вижда как Бътлър е в очакване да си поговорят. Двамата имали около минута, преди да се отпуши движението, в която успели да си разменят няколко думи. Красавицата го попитала дали с неговия антураж ще излизат вечерта някъде, а той и предложил да се срещнат в събота, защото преди това е зает със снимки.

"Така и не се видяхме, защото не отидох в заведението, за което говорихме, на следващия ден. София не е голяма и

не се знае дали пак

няма да се засечем",

обяснява блондинката.

Джули има собствен бизнес и се занимава с графичен дизайн. В разигралата се ситуация тя доказа, че е една от малкото обаятелни млади жени, които не желаят бърза и още по-малко - каквато и да е слава.

Още от Шоу

Венцислав Янков, малкият близнак от “Под прикритие”, впечатли в Кралството с маса и два стола

Само една маса и два стола са необходими на актьора Венцислав Янков, известен с ролята си на малкия близнак Ники от "Под прикритие", за да впечатли в Обединеното кралство със своя авторска постановка.

ОВЕН: Изненади

РАБОТА От първия ден на седмицата ви очакват изненади, но ви предстои ново делово запознанство. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си.

ТЕЛЕЦ: Конфликти

РАБОТА В началото на седмицата са възможни конфликти и недоразумения, които ще ви загубят времето. Необходимостта да получите на всяка цена признание ви създава проблеми.

БЛИЗНАЦИ: Интуиция

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в центъра на общественото внимание и с лекота достигате привидно непостижимото. Разумът и интуицията ви подкрепят в сложна ситуация на работното място.

РАК: Съобразителност

РАБОТА В петък и почивните дни бъдете съобразителни, прозорливи и гъвкави, ако искате да творите спокойно и бързо да решавате проблемите си. Работете усилно.

ЛЪВ: Проблеми

РАБОТА Ако в началото на седмицата имате проблеми, те са предизвикани от неволно допуснати грешки от ваша страна и от нежеланието ви да приемете съвети от колегите си.

ДЕВА: Промени

РАБОТА В началото на седмицата сте прибързани и допускате грешки. Пригответе се за проблеми, свързани с промени в работата. Конфликтът с ръководството е неизбежен.

ВЕЗНИ: Внимание

РАБОТА В петък и почивните дни не се разсейвайте, а обърнете внимание на задачите си, ако сте на работното място. Бъдете внимателни. Не вземайте важни решения,

СКОРПИОН: Емоция

РАБОТА В началото на седмицата не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.