Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ОВЕН

ВРЕДНА ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: Началото на седмицата не позволява да обсъждате разширяване на бизнеса си и смяна на работното място, защото сте прибързани и ще се лишите от подкрепа. Не избързвайте и обмислете още веднъж намеренията си, каквито и да са те. От понеделник не прекалявайте в исканията си към хората от вашето обкръжение заради стремежа ви на всяка цена да блеснете. Съветвам ви да се предпазите от разпиляване на вашето работно място. Работете върху себе си и променете отношението си към вашите колеги, което е по-агресивно, критиката ви по-груба, от допустимото. Не си струва да печелите неприятели.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но не бива да забравяте предупрежденията да не преуморявайте очите си ида избегнете напрежението орисващо ви на хронично главоболие.

Любов: Ако сте семейни и имате проблеми в брака си, седмицата позволява да ги изясните. Бъдете отговорни и със спокойствие общувайте с вашите близки.

ТЕЛЕЦ

СРЕЩИ И РАЗГОВОРИ

Работа: През първите дни на тази седмица ви очакват полезни промени и шанс да говорите за нова работа. Ще срещнете хора, които не е изключено да станат ваши делови партньори. Не пропускайте да извлечете полза за себе си. Професионалният успех няма да ви изостави. От понеделник с такт, търпение и разумни доводи имате възможност да си извоювате доходна задача. Ще я приключите бързо, ако се отдадете отговорно само на деловите си занимания. Заредете се с нови сили и обогатете знанията си. Проблемите на работното ви място в края на седмицата не са сериозни. В състояние сте да ги избегнете.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Нямате причина за притеснение. Единственото изискване е да сте по-често на чист въздух и да се храните с повече плодове и зеленчуци.

Любов: Късметът бяга от вас в личния живот. Изпитвате усещането, че не сте обичани. От вас зависи да заслужите чувствата на любимите си и да се отдадете на интимни мигове.

БЛИЗНАЦИ

РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ

Работа: Постарайте се да не пропуснете появяващия се неочакван шанс да подобрите финансовото си положение. Възможен е конфликт с ръководството заради раздразнителност и проява на капризи от ваша страна. Не се противопоставяйте. От понеделник отново ви предстои сблъсък с колеги и противоречия. Възможни са нови делови предложения, които са ви полезни и ви помагат да завършите работата си, но ако сте нервни и избухливи, сами ще се провалите и ще отдалечите хората, които ви ги отправя. Очаквайте новина, която ще ви изненада приятно, защото е свързана с ваш скорошен успех.

Здраве: Внимавайте за здравето си. Съществува опасност от инфекциозни заболявания и травми. Не бива да стоите в задимени помещения, заради проява на алергии.

Любов: Чувствата ви са споделени. От вас зависи да съхраните добрия тон в семейството си, като се приберете в ранния следобед или поне преди да е сложена масата за вечеря.

РАК

ПРОМЕНИ

Работа: Дали промените в началото на седмицата ви позволяват да завършите отдавна започнати задачи и дали ще съумеете да се възползвате от тях, зависи само от вас. Във ваша полза е да обмислите съвместен бизнес с познати делови партньори на работен обяд сред природата. От понеделник не са изключени нови делови запознанства. Те ще ви помогнат да застанете на ново интелектуално и професионално равнище. Разчитайте на себе си, за да се справите със задълженията си. Пътуванията ви носят полза и удоволствие. Ако искате да сменяте работното място, в края на седмицата проведете разговорите си.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте преуморени. Отново не се вслушвате в тялото си и прекалявате не само с работа, а и с помощта си към болни роднини на легло, които ви използват.

Любов: Нямате намерение да се отказвате от новата си връзка, въпреки че не сте приключили със старата. Ще си създадете сериозни неприятности, особено семейните.

ЛЪВ

ТРУДНОСТИ

Работа: Орисани сте от първия ден на седмицата да се сблъсквате с трудности, които сте предизвикали сами. Засиленият стремеж да увеличите приходите си ви печели враждебно отношение и проблеми в общуването. От понеделник вместо да си създавате допълнителни проблеми на работното място, се задълбочете в задълженията си. Само ако не търпи отлагане, се заемете с оформянето на важни финансови документи, свързани с предстоящи вложения. Съветвам ви да сте тактични и да не говорите много, особено сутринта. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия и от критиката.

Здраве: Фактът, че здравето ви е отлично, ви гарантира и добро настроение. Спортувайте и си почивайте. Не се занимавайте с тежки ремонтни дейности.

Любов: Не се опитвайте да променяте любимите си хора само защото искате да отговарят на отдавна изградени представи за отношения, насадени ви във вашите ранни години.

ДЕВА

ПРИХОДИ

Работа: Ако се занимавате с търговия на дребно с хранителни стоки, началото на седмицата ви изненадва с големи приходи и добри печалби които ще реализирате и в магазинчетата в крайните квартали. Преодоляването на трудностите работи във ваша полза. Избегнете финансовите загуби заради импулсивни вложения. Стабилизирайте позициите си. От понеделник стремежът ви към признание ще доведе до прекалено усърдие на работното място, което ще се отрази зле на личните ви отношения. Не е изключен конфликт с вашите колеги или делови партньори. Начинанията носят очакваните резултати.

Здраве: Радвате се на добро здраве, докога ли? От вас зависи да не проявявате нервност и раздразнителност, които повлияват стомаха ми. Да внимават хората с хронични оплаквания

Любов: Личните отношения също са затруднени заради вашите претенции. Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, която е решила да ви иска обяснение за изневярата.

ВЕЗНИ

КОНФЛИКТ

Работа: Първите дни на седмицата позволяват да избегнете конфликта с вашите началници, породен за пореден път от вашето несъгласие със служебното ви положение. Все сте недоволни, все на вас дават по-малко пари, все вас ви товарят с непосилни задачи. Засилва се желанието ви да се противопоставяте на всички. От понеделник прибързаността ви носи неприятности. За да задържите успеха и постигнатото, работете умерено, търпеливо и не се разсейвайте. Ваши неочаквани действия и може би неочаквани обрати ще ви помогнат да постигнете целите си и отлични приходи.

Здраве: Здравето ви може да се стабилизира, ако не промените поведението си и сте нервни и напрегнати, ще навредите задълго на психиката си, а и лесно изпадате в депресивни състояния.

Любов: Радвате се на споделени чувства, които не трябва да съсипвате. Тези от вас, които са в отпуск, могат да пътуват със семейството си или с любимите си хора.

СКОРПИОН

НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: Още от четвъртък отново, но неясно и за вас самите каква е причината, сте напрегнати и склонни към заяждане за незначителни пропуски на вашите колеги. Не жилете, а вижте вашата роля в пропуските. Избягвайте запознанствата. Неочаквани обрати могат да променят плановете ви, за което не бива да съжалявате. От понеделник пред вас се разкриват добри перспективи, но не бива да приемате за вярна поднесената ви информация, защото може да цели да ви заблуди. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна, затова, ако ви я предложат през седмицата, не я отказвайте.

Здраве: Внимавайте и се грижете за здравето си. И през този месец сте сред хора, с които работите или общувате по задължение. Застрашени сте от вируси и инфекции.

Любов: В личните отношения е необходимо повече внимание, за да си спестите проблемите и да постигнете мечтаната хармония и спокойствие в семейството и с интимната половинка.

СТРЕЛЕЦ

ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Работа: Инатът ви е на високо ниво, а опитите да опровергавате всичко, което чувате може да ви изложи и да разруши авторитета ви. Деловите предложения, които обсъждате, ще завършат с подписване на изгодни договори. Не надценявайте силите си, за да не се провалите. От понеделник изпитвате съмнения в правилността на собствените си позиции. Най-добре е да се посъветвате с колегите си. Внимавайте със запознанствата, защото сте във властта на емоцията и преценката ви не е правилна и ще се провалите. Не взамайте прибързани решения, за да не се сринете неочаквано и болезнено.

Здраве: Здравето ви е на отлично, но сте способни да прекалите с бързия ход в ежедневието си и да си създадете проблеми с черния дроб, заради неподходяща храна и с кръвното налягане.

Любов: Усещате обичта на хората около себе си и на любимите си хора. Можете да се отдадете без колебание на интимните разговори и желани мигове.

КОЗИРОГ

ЗАВИСТ И ГРЕШКИ

Работа: В началото на седмица грешките на работното ви място, завистта на колегите ви и неочаквани препятствия пречат на ползотворната ви работа. Избягвайте изясняване на отношенията, но се задълбочете в задачите си и не позволявайте да ви пречат. От понеделник не се захващайте с рисковани занимания. Общувайте с приятни хора и сте в очакване на новина. Подчинете се на съдбата си и не натоварвайте психиката си с грижи и чужди проблеми. Не допускайте финансови загуби заради ваши грешки. За поред път направете и невъзможното да избегнете разногласията с вашите началници и колеги.

Здраве: Не се задълбавайте в негативни мисли и не се поддавайте на себеанализ. Овладейте емоцията, която е причина за отпадналост и депресивни състояния.

Любов: Ако имате проблеми в семейството или с интимната си половинка, осъзнайте и своята вина. Вашата заядливост критичност са най-големия враг на отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

НОВИ ИДЕИ

Работа: В дните от четвъртък до понеделник обмислете добре новите идеи, които ви предлагат, за да си спестите провали и загуби. Помнете, че никой не ви задължава да ги приемете. Не се колебайте, ако е във ваша полза, да промените плановете си и да завиете в нова посока, но без смяна на професионалното поприще. От понеделник се пригответе за напрежение. Бъдете гъвкави, за да се справите с всяка ситуация. Работата ви спори въпреки изнервената обстановка. Плановете ви се осъществяват. Не е изключено да научите за неочаквана наследствена имотна придобивка, която са ви дари ваши роднини зад граница.

Здраве: Здравето ви изисква внимание и сериозни грижи, но причината за проблемите и болките е и във вас самите. Костните и мускулни болки са заради липса на почивка.

Любов: Не си позволявайте нетипични за вас обидни квалификации, свързани с любимите ви хора. Ще ги отдалечите от себе си и след това ще страдате, но трудно ще ви простят.

РИБИ

УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Работа: От началото на седмицата ви предстоят ползотворни дни, особено ако работите в интелектуалната сфера. Всичко започнато ви носи удовлетворение и приходи, а също и признание. От понеделник подновете приятелството си с хората, с които отношенията ви бяха обтегнати заради недоразумения, породени от вашата нетактичност и необмислени реакции. Ще се справите с неприятностите, но не и без помощта на вашите близки. Сега е моментът да поднесете новите си идеи и предложения за промени, които са в полза на всички. Без оглед на трудностите запазете спокойствие, за да си спестите грешки.

Здраве: Здравето ви е отлично, но рискувате да си създадете проблеми, ако решите импулсивно да опитате дрога, защото някой ви убеждава, че това е прекрасен лек за душата.

Любов: Не се притеснявайте за отношенията в семейството и не създавайте поводи за конфликти. Сексуалните желания не ви позволяват да сте агресивни и нападателни