Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА : Архив
СНИМКА : Архив

Жена му подозира конкурентни в бизнеса

Маскирани пребиха с чукове 46-годишен мъж в центъра на София. За нападението разказа по Нова тв Поля Маринова, жена на жертвата Димитър Ивайлов. Тя подозира, че биячите са пратени от конкурентна фирма, която се занимава с ключарство. В същата сфера работили и Поля и Димитър.

Нападението станало на 11 юни на ул. "Иван Иванов" и бул. "Сливница", където има и много камери. Димитър и Поля спрели с автомобила си през магазин, за да пазаруват. Той влязъл, а тя го чакала в колата. Когато мъжът се надвесил над багажника, за да остави покупките, той бил нападнат с чукове. Жената ги видяла първо в стъклото за обратно виждане. Тя помислила, че ги ограбват. Затова излязла от автомобила и отворила задната врата, за да вземе чанта, в която имало много пари. 

После се впуснала да помага на мъжа си. В този момент маскираните с шапки, очила и ръкавици го удряли. Единият по главата, а другият по тялото и краката. 

Крещях, изведнъж спряха да го бият, каза тя. Димитър бил закаран в "Пирогов". 

Той е с много счупвания по лицето -  на челюстта, около носа, поставени му са пластини, обясни тя. 

Според Поля нападателите са пратени от конкурентна фирма. Досега те били подавали много сигнали срещу нея  - в ГДБОП и други институции. Преди време някой повредил ключалките в жилището им. Поля подозира отново конкурентите, които били с много мащабен бизнес. 

Нападателите още не са задържани. Води се досъдебно производство.