Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РАЗПРАВИИ

Работа: От четвъртък до неделя разправии ще ви погълнат изцяло. Преценете добре възможностите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с трудностите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от грешки. Внимавайте да не влошите финансовото си положение. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. От понеделник не пренасяйте незначителните и лесно решими проблеми от семейството на работното си място. Приемете помощ от колегите си. Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се изнервите от проблемите си, но най-вече от тези, които си причинявате сами заради невъзможност да отхвърлите планираните задачи.

Любов: Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с нежеланието на брачната или интимната ви половинка да прояви разбиране към проблемите ви.

ТЕЛЕЦ: ОТГОВОРНОСТ

Работа: През първите четири дни от седмицата бъдете отговорни съм задълженията си на вашето работно място, въпреки че на мнозина изобщо не им се работи. Заемете се задълбочено със задачите, с които ви натовариха. Нямате причина да спорите с вашите колеги, въпреки че се изкушавате само защото се чудите как да се измъкнете и да не се занимавате със служебните си отговорности. От понеделник оценете постигнатото и поставете началото само на предварително обмислени нови задачи. Планирайте времето си, за да впечатлите околните с вашите възможности. Изпълнени сте със сили въпреки напрежението.

Здраве: Възможни са здравословни проблеми заради вашата непредпазливост. Ако успеете, се радвате на отлично здраве. За да го съхраните, не трябва да преяждате.

Любов: Възможна е разправия в семейството заради ревност. Забравете за скандалите, ако сте щастливи и искате да продължите живота си заедно.

БЛИЗНАЦИ: ПРИХОДИ

Работа: От началото на седмицата жънете плодовете на своя труд. Очаквайте приходи, за които ще научите през тези дни. Парите, които ще получите, са добре дошли. Общуването е затруднено заради опитите ви да напътствате всички. Не прекалявайте с щедростта си. От понеделник планирайте работата си така, че да не се преуморявате. Не рискувайте. Нестандартният подход към задачите няма да ви донесе полза. Хладният разум ще ви помогне да не допуснете агресия. Професионалните ви задължения изискват да намерите необичайни решения, което сте доказали, че можете.

Здраве: Не наблягайте на цигарите и тлъстото месо през този пролетен месец и избягвайте нервното напрежение. Не е изключено обостряне на хронични болки в гръдния кош.

Любов: Няма да ви липсват трудности в отношенията, ако сте семейни, и да живеете щастливо и в хармония заради изневяра или флирт, дори и да ви се струва безобиден.

РАК: РАЗДРАЗНИТЕЛНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата ще се изнервите от разправии с колегите си. В този ден сте раздразнителни, нервни и гневни. Не създавайте сами трудности на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в задачите си. Не харчете пари за покупки, които не сте предвидили. Почивайте си следобед и посрещайте гости. Не ви трябва нищо повече от приятна компания. От понеделник успехът отново ще ви съпътства, ако сте обмислили как да осъществите плановете си. Не обсъждайте с никого намеренията си. Опитайте се да завършите задачите си на работното място. Професионалните ви постижения събуждат завистта на вашите неприятели, които целят да ви вредят.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради личните проблеми, които ви изнервят. Възможно е ново отслабване на защитните сили на организма.

Любов: Не рискувайте да предприемате крачката към развод само защото сте се ядосали. Липсата на хармония в леглото ви наранява, защото сте надали ухо на интригите.

ЛЪВ: НОВО НАЧАЛО

Работа: В началото на седмицата поставете желаното ново начало на вашето работно място и не позволявайте на околните да провалят дните ви с разправии? и капризи. Откажете отправените ви делови предложения, дори и да са доходоносни, защото може да сте губещи. От понеделник се пригответе за преодолими трудности, като запазите спокойствие и проявите непреклонност в мнението си. Ще завършите започнатото. Избягвайте деловите запознанства. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби заради прибързани инвестиции, защото трудно ще си върнете парите.

Здраве: Здравето ви е подвластно на емоции, които трудно овладявате заради невъзможност да се примирите с провалите, предизвикани от вас самите. Наложете си спокойствие.

Любов: Семейните, които страдат заради постоянните разправии в дома си и обмислят развода си, е добре да изчакат, защото имат шанс да поставят ново начало в отношенията си.

ДЕВА: УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Работа: През първите дни на седмицата пътуване ви носи удовлетворение. За ваша изненада ще се окажете под? покровителството на влиятелни хора и ще осъществите плановете си, на които все нещо пречеше да потръгнат. В общуването запазете спокойствие дори и ако нарочно ви ядосват. От понеделник опитайте да промените плановете си и да се заемете със задачи, които не сте планирали, но ви носят добри приходи. Време е да изготвите новите си проекти. Потърсете нови професионални възможности за изява. Коригирайте допуснатите грешки, особено тези, които може да се окажат с дългосрочни последици.

Здраве: Често ще се прибирате у дома уморени и отпаднали и вместо да се отпуснете, ще бързате да посегнете към чашката или да си легнете. Избягвайте приспивателните хапчета.

Любов: Не допускайте намесата на странични хора, които не са добронамерени и навлизайки в детайлите на семейните ви отношения, ще ви навредят необратимо.

ВЕЗНИ: СРЕЩИ

Работа: В началото на седмицата завършете спешните задачи, проведете деловите си срещи. Финансовите загуби ви дишат във врата. Имате нужда и от почивка. Вечер не приемайте гости и не посещавайте никого, защото ще се натоварите излишно с проблеми. От понеделник възстановявате хармонията в отношенията. Стремите се да поставите ново начало. Досадни задължения може да ви развалят настроението. Пригответе се за трудности. Не се поддавайте на примамливи предложения. Ако сте непредпазливи, след време ще изживеете разочарования. Ще се наложи на работното място да положите повече усилия. Деловите разговори са успешни.

Здраве: Не сте привърженици на здравословния начин на живот. Винаги обещавате, че ще промените хранителния си режим, но когато сте сами, си хапвате това, което е вредно за вас.

Любов: Ако сте създали семейство, което ви цени и уважава, но бракът ви е по сметка, не се изненадвайте, ако половинката ви се е впуснала в извънбрачна връзка, въпреки че вината е ваша.

СКОРПИОН: ПЪТУВАНЕ

Работа: Началото на седмицата ви носи трудности. Не се товарете доброволно със задължения, които не са ваши.?Не позволявайте да ви използват. Може да пътувате, но не провеждайте делови разговори.? ?От понеделник стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Откажете се от нови занимания. Деловите разговори и срещи ви носят полза. За съжаление, отново ви преследват проблеми с хората от обкръжението ви. Не си изпускайте нервите. Вашите колеги са упорити и ви досаждат с искане да им помогнете, а след това няма да получите нищо за труда си. Дори благодарност няма да чуете, а това ще ви нарани дълбоко.

Здраве: В отлично здраве сте, но през седмицата сте постоянно на нечие празненство и се изкушавате от специалитетите, които ви поднасят. Склонни сте към хранителни отравяния.

Любов: В личния живот ще жънете успехи. Отдавна не сте били така щастливи и изпълнени с желание да обичате. Споделете чувствата си.

СТРЕЛЕЦ: КОМПРОМИСИ

Работа: През първите дни на седмицата бъдете компромисни и? не надхвърляйте възможностите си.? На работното си място се освободете от напрежението, което ви е обсебило, за да се справите със задълженията си. В дните от понеделник сте длъжни да анализирате работата си и да отчетете постигнатото. Не се колебайте да поднесете на колегите си нови идеи. Очаквайте проблеми, които ще разрешите успешно, ако не побързате да се ядосате. Начинанията са успешни, а инвестициите, които сте планирали, ще ви донесат очакваните резултати. Не се обвързвайте в съдружие, защото загубите ще са големи. Спестете си страданията.

Здраве: Здравето ви е изцяло зависимо от общото ви състояние. Избягвайте напрежението. Променете лошите си навици поне малко, особено свързаните с вашия начин на живот.

Любов: Проблемите в брака може да са породени от нежеланието ви да сте по-често у дома с вашите близки. Не ги пренебрегвайте, защото ще ги принудите да се отдалечат от вас.

КОЗИРОГ: ГОРДЕЛИВОСТ

Работа: Първите дни на седмицата изискват от вас да обърнете внимание на поведението си. Сдържаността ви при делови срещи може да се възприеме като егоцентризъм и горделивост, отблъскващи партньорите ви. Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Работата ви спори. От понеделник сте без настроение и ще си изпросите забележки от страна на ръководството, а ако сте и заядливи - и удръжка от заплатата. Разчитайте на интуицията си, която ви сочи верните действия. Създайте хармония в отношенията. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и успехът придават увереност в утрешния ден, а творбите им днес ще бъдат високо оценени.

Здраве: За да съхраните здравето си стабилно, ви съветвам изобщо да не обръщате внимание на опитите на колеги и завистници да ви засегнат или злепоставят.

Любов: Не се карайте с близките си, а се усамотете и се вгледайте в чувствата си. Ако все още сте влюбени, докажете го. Възвърнете си насладата от интимните мигове.

ВОДОЛЕЙ: ТВОРЧЕСТВО

Работа: От четвъртък до неделя дните са благоприятни за творчество, което ще ви създаде добро настроение като компенсация за неочакваните лични проблеми, изникнали в този ден. Обмислете нови възможности за професионална изява, която ви носи и добри приходи. Не бъдете алчни и не искайте да получите и това, което не ви се полага. От понеделник се откажете от срещите и запознанства. Не пътувайте. На работното място изпълнявайте задълженията си, без да се разсейвате. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми. Ако сте на ръководен пост, не проявявайте агресия към подчинените си.

Здраве: Дайте си почивка, за да стабилизирате здравето си и да успокоите нервната си система. Типични за вас през седмицата са и чести депресивни състояния.

Любов: През този месец е време да изясните проблемите в отношенията си и да ги нормализирате, като поставите ново начало, или да ги приключите.

РИБИ: УСПЕХ И КЪСМЕТ

Работа: В началото на седмицата сте енергични и имате възможност да постигнете небивал професионален успех. Късметът е на ваша страна, ако не се предоверявате на всеки, който иска да ви бъде полезен. Финансови загуби, предизвикани от чужди грешки, ще ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете проблемите. От понеделник оценката за труда ви е от значение за материалното ви състояние. Намерете време и се усамотете, за да направите анализ на постигнатото, да отстраните грешките и да запълните пропуснатото. Не се обезличавайте, скривайки се в общата тълпа.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да се откажете от крайностите. Уморени сте и трябва да си вземете по-продължителна почивка.

Любов: От вас зависи дали ще съумеете да сте в хармония със себе си и със семейството си и дали с такт и умереност ще избегнете опасността да се разделите неочаквано.