Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Всеки истински спортен почитател е направил поне веднъж спортна прогноза и веднага се е запознал с някои от основните изисквания, които знае всеки букмейкър. Запознатите знаят, че всяка една платформа предлага най-различни пазари и коефициенти, които ни помагат да се ориентираме относно фаворитите в дадено състезание и също така, помагат да разберем каква ще е крайната ни печалба.

С установяването на основните правила идва и следващият важен въпрос: как можем да извлечем максимума с минимален залог? Това е свещеният граал на всички техники и стратегии, когато говорим за инкасирането на големи печалби с минимален риск. Спортните фенове винаги са се стремили именно към това, но същевременно букмейкърите поддържат един добър баланс, какво може да се направи в този момент?

Един от най-разумните варианти е винаги да разполагаме с колкото се може повече опции, които биха могли да помогнат да открием най-подходящото предложение. Ако обърнем внимание на MrBit този сайт ще открием, че така наречените ComboBoost предложения са перфектна платформа за забавление, която може не само да ни гарантира по-сериозни коефициенти, при това за доста интересни дербита. Това е едната възможност, но не трябва да забравяме, че понякога може селекцията да не ни допада.

Останалите варианти ще ни насочат към бонус офертите, които брандовете най-често предлагат. В случай, че не сте чували за тях, това са допълнителни финанси, чиято основна идея е да позволят по-смели залози и цялостно тестване на всички предложения. Основната им идея е да редуцират риска и в това отношение вършат перфектна работа. Редно е да напомним, че въпреки щедростта на оператора, това са средства, които могат да се използват само и единствено в самата платформа. Разбира се, печалбата е свободна за изтегляне и употреба по всеки един удобен начин на клиента. Това е другият вариант, а и честотата, с която се предлагат, би позволила подобно редуциране на риска.

Има и още един трети вариант, който обаче повишава риска. Какво имаме предвид? Повечето спортни фенове използват така наречените акумулатори или множествени залози, чиято основна идея е да обединят коефициентите на няколко дербита и дори с минимален залог, могат да повишат значително успеха си. За съжаление акумулаторите идват с особен риск, колкото повече срещи се комбинират, толкова повече се увеличава и самият той. От друга страна ще забележим, че това е повече от перфектната възможност за поставянето на символични дори минимални залози, но същевременно печалбата е добра.

Не трябва да забравяме и още една подробност, анализаторите, както и някои от запалените фенове винаги признават едно и също – малките залози носят точно същото удоволствие, колкото и големите. Очевидно е, че всеки истински почитател може да намери няколко варианта, с които да се доближи максимално до възможно най-добрите предложения, които даден бранд предлага.

Някои почитатели са готови да изчакат правилния момент, за да се включат в забавлението. Имайки предвид, че в момента някои от най-важните първенства вървят към своя официален край и скоро ще се запознаем със следващите шампиони за сезона, а освен феновете, букмейкърите също следят развитието на първенствата и винаги ще предложат необходимите промоции за спечелването на вниманието.

Търсенето на правилна ставка и използването на разумна сума е и възможно най-добрата практика, която един спортен почитател може да направи. Все пак говорим за забавление и удоволствие към играта, а не към увличането и прихващането на по-негативни практики.