Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Фреската "Проповедта и делата на Антихриста" от Лука Синьорели (1499 г.)
Фреската "Проповедта и делата на Антихриста" от Лука Синьорели (1499 г.)

Св. Лаврентий Черниговски: Русия ще е най-мощното царство, от нея ще се страхува дори Антихристът

Накрая, нека видим какви перипетии очакват българския народ в близкото бъдеще. Ако сме повярвали на св. Паисий Светогорец, че Турция ще бъде унищожена, нека чуем и неговото предупреждение, че след това катастрофално събитие ще има и войни между православните балкански държави, в които Гърция няма да участва. Какви са вариантите тогава? Сблъсък между Румъния и Сърбия, между България и Румъния, между Сърбия и България.

Първите два конфликта са малко вероятни. Но сърбите са доказали, че завиждат от сърце на всеки български успех. Да си спомним Съединението и сръбската агресия към Съединена България. Ако си представим, че започне сближаване между София и Скопие, възможно е Белград да изревнува и да му се привиди второ българско Съединение.

А възможно ли е нашите държавници

да поискат обратно Западните покрайнини?

Това са работни хипотези, но със своето поведение сръбските политици и държавници открай време са демонстрирали неискреност спрямо България. Рискът за държавата ни е поради липса на характер във външната политика и подчиняване на чужди интереси да останем периферна страна както за ЕС, така и за НАТО.

Северноатлантическият пакт отдавна не е това, което би трябвало да бъде на теория. След дистанцирането на Тръмпова Америка от Алианса, след егоистичното самокапсуловане на Великобритания, Франция остава голямата и хиперактивна членка на НАТО.

Мислите ли, че Париж, отдавнашен съюзник и ментор на Сърбия, би задействал прословутия член 5, ако българската територия бъде нападната от сърбите? Затова е нужно спешно да модернизираме въоръжените си сили и да се помисли за евентуално връщане на задължителната военна подготовка за младежите. Освен това задължително ли е лековерно да се включваме в инициативи с признатата цел да бъдем буферна зона в бъдещи военни действия с Русия, т.е. фронтови държави?!

А ще усетят ли и българите върху гърба си издевателствата

на Антихриста?

Ако се доверим на пророчеството на св. Лаврентий Черниговски, "Русия заедно с всички славянски народи и земи ще състави могъщо царство.

За него ще се грижи православен цар. Русия ще бъде най-мощното царство в света, от нея ще се страхува и самият Антихрист. А

всички други страни ще бъдат под властта на Антихриста

и ще изпитат всички ужаси и мъки, описани в свещеното Писание. Господ ще помилва светата Рус (и славянските земи) заради това, че там е имало страшно и ужасно предантихристово време (комунизма). Просиял е велик полк мъченици и изповедници на вярата…"

Ако тези думи се сбъднат, това означава, че България ще дочака Второто пришествие като руска губерния. Все пак е за предпочитане пред Антихриста, нали? А това, че Русия в недалечно бъдеще ще има цар, е вън от съмнение.

С тази задача се е заел отсега ген. Решетников,

с благословията на г-н Путин, разбира се… Важен въпрос за нас е и този – дали София и други български градове ще бъдат изличени по време на Третата световна?

Как ще се позиционират тези очаквани събития във времето? Сблъсъкът между Русия и Турция може да започне всеки момент. По-бавен и непрогнозируем процес е

пълзящата китайска инвазия в Сибир,

която може да се реализира и за 10, но е възможно да не са ? достатъчни и 20 години. Плюс още 5 години, докато узреят събитията за Армагедон. Добавяме още 7 за управлението на Антихриста…

Тоест, говорим за 2050 година като възможен хоризонт.

Но, разбира се, това са си наши човешки, кръчмарски сметки.

Единственият, който знае точния час за финалните надписи, е Бог Отец.