Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След опит за самоубийство Веселка цяла нощ буйствала в болницата

 Решила да посегне на живота си след скандал с майка си

“Ударът беше невероятно жесток”. Това разказа пред “24 часа” мъжът, в чиято кола се вряза 39-годишната Веселка, решила да се самоубие на магистрала “Тракия” в понеделник следобед. 41-годишният Христо Николов е в болница със сътресение на мозъка, за кратко време е изгубил съзнание след сблъсъка.

Мъжът, който е с две предишни операции на гръбнака и една на шията, е със силни болки в кръста след катастрофата, станала на 114 км от АМ “Тракия”, посока София.

Медиците му слагат инжекции за разреждане на кръвта, за да се избегнат вътрешни кръвоизливи.

Кандидат-самоубийцата Веселка, която е със счупен десен крак, пък цяла нощ буйствала в болницата, разказаха от персонала.

Тя е изпаднала в психическо разстройство и все още не е разказала пред разследващите причината да вземе фаталното решение.

Въпреки че малко по-късно се е поуспокоила, продължавала да не дава никакви обяснения.

По думите на разследващите тя е в неадекватно състояние. Пробите ѝ за алкохол и наркотици са отрицателни.

Първоначалната информация бе, че няма ранени при опита за самоубийство на Веселка на магистрала “Тракия”.

Пострадалият при инцидента Христо Николов обаче се свърза с “24 часа” и разказа за ужаса, който е преживял.

Веселка шофирала джипа си, в който пътувала заедно с нейна приятелка. По пътя тя разговоряла с майка си по телефона. Двете жени се скарали и Веселка решила да сложи край на живота си.

Помолила приятелката си да слезе от автомобила на разклона за пловдивското с. Цалапица. Оставила спътницата си в аварийната лента и продължила по магистралата. В един момент направила обратен завой и тръгнала срещу движението.

Дала газ на колата и потеглила в насрещното. Пострадалият мъж шофирал джипа си в крайната лява скоростна лента със 130 км/ч, когато Веселка летяла с автомобила си срещу него. Виждайки колата, движеща се с бясна скорост, Николов извил волана вдясно в последния момент, за да избегне фатален челен сблъсък.

Благодарение на бързата му реакция не се стигнало до по-тежък пътен инцидент.

Колата на мъжа се завъртяла 8 пъти на магистралата по пътя за София. Николов разказа, че заедно с негов приятел шофирали автомобилите си един след друг. Той пътувал сам. Приятелят му се разминал на косъм от верижната катастрофа, като отбил веднага.

39-годишната Веселка след катастрофата
39-годишната Веселка след катастрофата
Джипът на пострадалия при инцидента Христо Николов
Джипът на пострадалия при инцидента Христо Николов