Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Търсиш своя нов стайлинг и ти се иска да откриеш обувки, които да станат твоя запазена марка? Иска ти се обувките, които носиш да отразяват твоята същност, да предизвикват възхита у другите и едновременно с това да можеш да ги носиш и когато тренираш, и когато си в офиса?

Ако искаш да имаш незабравим култов стил, от dress4less.bg ти предлагаме да разгледаш предложенията на една от най-популярните световни спортни марки - Nike.

Защо Nike?

- Спортистите обичат тази марка

Сигурно си чувал имената на велики спортисти като Майкъл Джордан, Тайгър Уудс, Серина Уилямс, Пейтън Манин, Кристиано Роналдо и знаеш за техните постижения в спорта. А знаеш ли какво е общото между всички тях? Те обожават обувките Nike и ги носят както по време на състезания, така и в ежедневието си.

- Брандът предлага обувки с адаптивен дизайн

Nike е първата компания, която още през 1999 година позволи на клиентите си сами да създават дизайна на обувките. Това даде възможност на всеки, който иска да притежава спортни обувки от тази марка, които се отличават с индивидуалност да може да адаптира дизайна на обувката според своите вкусове.

- Nike работят съвместно с популярни модни дизайнери

Въпреки, че Nike създават основно обувки, предназначени за спорт и състезания, те прекрасно разбират нуждата от удобни, стилни и модни обувки, които да се съчетават перфектно с ежедневния градски стил. Затова през последните години по световните модни подиуми все по-често присъстват модели на Nike, които се комбинират идеално както със спортни облекла, така и с кежуал и официално облекло.

Десет топ модела култови обувки Nike, които можеш да си купиш и днес

Nike Air Force 1

Създадена през 1982 година като баскетболна обувка Nike Air Force 1 си остава вечната класика. Днес моделът продължава да се използва от баскетболните играчи, но е много по-разпознаваем като любим модел за ежедневието. Спортната обувка е изчистена, стилна и е първата серия на Nike с изцяло кожена горна част в един цвят и пружинираща въздушна възглавница в междинната подметка.

Air Max 1

Моделът и до днес е един от култовите модели на бранда. Това са първите спортни обувки, при които въздушната възглавница в междинната подметка се вижда.

Air Max 97

Вдъхновен от високоскоростните влакове в Япония, този модел на Nike предизвиква фурор още щом се появява за пръв път на пазара. Обувката е с изключително иновативен дизайн, в свежи цветове и с въздушна възглавница по цялата дължина, с което извежда комфорта на съвсем ново ниво.

Nike Mag

Моделът за пръв път дебютира в култовия филм “Завръщане в бъдещето” 2, но и до днес си остава един от най-търсените модели на бранда. Nike Mag са обувки с нестандартен дизайн, разполагат със светещи въздушни възглавници и се обуват чрез… натискане на бутон.

Nike SB Dunk

Този модел е създаден като алтернативна версия на спортната маратонка. Предназначен е специално за скейтбордистите и има по-дебел език и Zoom Air възглавница в междинната подметка за по-голям комфорт.

Air Jordan 1

Преди линията Air Jordan да се превърне в емблема на обувките Nike, този модел поставя началото. Създадена за баскетболисти и по-специално за Майкъл Джордан, тези обувки стават на мига популярни по целия свят. Няма човек, който да не иска да има поне един чифт от тази линия. Моделът е неостаряващ и изключително търсен и до днес.

Nike Air Huarache

Излязъл на пазара през 1991 година, и до днес Nike Air Huarache си остава едно от най-популярните предложения на марката. Това, което привлича всички любители на спортните обувки в този модел е неговата облицовка, която е проектирана така, че да действа като екзоскелет за този, който я носи. Моделът обхваща идеално крака и поддържа стъпалото и глезена.

Nike Air Yeezy

Спортната обувка е плод на сътрудничеството между бранда и Кание Уест. Серията Yeezy излиза през 2009 година и става веднага популярна заради новаторския си дизайн. Този модел е сред любимите както на популярни личности, така и тийнейджърите от цял свят.

Nike Cortez

Линията обувки Кортез е проектирана да осигури комфорт на активно занимаващите се с джогинг, но много скоро след излизането си на пазара става една от най-популярните серии както за спорт, така и за ежедневието. Днес на пазара можеш да откриеш Nike Cortez в осъвременена версия, която привлича със своя ретро стил. Съвременният ъпгрейд на оригиналната обувка предлага изключително удобно и комфортно прилягане на крака. Това се дължи на иновативния дизайн и перфектното сдвояване на горната кожена част на обувката с клиновата подметка EVA, която е проектирана така, че да не изморява крака.

Tom Sachs x Nike Mars Yard

Този изключително иновативен и стилен модел излиза на пазара през 2012 година. Разработен е в сътрудничество на бранда с художника Tom Sachs, а идеята е вдъхновена от работата на учените от НАСА.

Търсиш своя култов стил? Не търси повече, а избери своя модел на Nike сега и бъди неотразим!

Разгледай моделите на бранда, които от dress4less.bg ти предлагаме и открий обувката, която ти приляга перфектно. В нашия магазин ще откриеш много широка гама от маркови облекла, обувки и аксесоари на изключително достъпни цени.