Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лятото е времето, в което можем да практикуваме любимите си водни спортове или просто да прекараме невероятни моменти край морето.

Едни от най-предпочитаните и страхотни артикули за водно забавление са надуваемите лодки. Идеални са, когато искате да прекарате приятно време с любимите си хора или да отидете за риба с приятели.

Как да изберете най-добрата лодка за Вас?

Приключението с надуваема лодка със семейството създава прекрасни спомени, които ви сближат още повече. Също така помага на децата Ви да развият ценни умения, които могат да прилагат в много аспекти от живота си.

Моделите се различават по размер, материал и големина. Може да изберете надуваеми лодки в спортен склад за цялото семейство, както и детски надуваеми лодки. На пазара се предлагам много модели, изработени от устойчиви материали, които Ви осигуряват приятно и сигурно забавление.

Размерът на лодката зависи от това колко човека ще се возят в нея и има пряка връзка с максималната мощност на двигателя.

Много надуваеми лодки разполагат и с допълнителни аксесоари, като гребла и помпи за лесното им надуване.

Интересна разновидност на надуваемите лодки е кануто. С него може да се отдадете на вълнуващи водни спортове, а също така да отидете на риболов с приятели. Благодарение на здравата му конструкция, можете да вземете надуваемото кану навсякъде, защото то е издръжливо на различни атмосферни условия.

За да сме сигурни, че може да използваме безопасно нашите артикули за водно забавление трябва да се сдобием с помпа за надуване.

Защо задължително трябва да се сдобием с помпа за басейн?

Всеки, който е надувал своя басейн, лодка, дюшек или пояс без помощта на подходяща помпа за басейн, знае, че това не само отнема време, но може и да Ви остави без дъх.

Помпите за надуване са едно задължително и много полезно оборудването за летния сезон. На пазара се предлагат разнообразни модели помпи за басейн, които ще Ви помогнат да надуете бързо своята лодка, дюшек, пояс или басейн.

Може да изберете стандартна, електрическа или дори крачна надуваема помпа. Различното при крачните помпи е, че вместо ръцете, използвате силата на краката си. Този вид помпи са по-малки, много компактни и могат лесно да се пренасят навсякъде. Повечето от помпите за басейн разполагат с допълнителни приставки за по-голямо удобство.

Избирайте висококачествени модели, с които бързо и без много усилия ще надуете или изпуснете дори най-обемистите басейни, лодки и други водни артикули.

За да поддържате своите надуваеми аксесоари здрави и готови за употреба, изберете още сега своята помпа за басейн! Насладете се на едно прекрасно лято, изпълнено с хубави емоции и безкрайни забавления с любимите Ви хора!