Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Васил Божков е изпратил сигнал до главния прокурор по мейл, съобщи Иван Гешев в Ябланица, където се провежда пореднат аоперация срещу битовата престъпност.

"Освен във фейсбук е постъпил сигнал по мейл от Божков до главния прокурор, в който той излага определени обстоятелства. Отделно е постъпил сигнал от издание, близко до Цветан Василев. И двата сигнала са разпределени на компетентни прокурори. Задължението на прокуратурата е ясно - да проверява доказателствата както в подкрепа на обвинението, така и доказателства в полза на обвиняемите. Сигурен съм, че ще бъде проверено всичко - дали са комикси, рисунки или сигнали, няма значение", каза Иван Гешев. Според него обвиняемите и подсъдимите преценяват сами как да се защитават, както и че бизнесмени като Иво Прокопиев, Огнян Донев, Цветан Василев преценяват кога да подкрепят други обвиняеми като Божков.

Той потвърди, че Джок Полфрийман е поискал чрез защитата си възобновяване на делото срещу него, което също ще се преценява от компетентен прокурор.

Никой не обвинява американската държава, че един гангстер 16 г. се укрива в САЩ, каза още Гешев по повод екстрадирането на Васил Божков и Цветан Василев.