Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Джигитът, предизвикал истински ужас вчера във Варна, е с алкохолно натравяне и под охрана във варненската токсикология.

Според инспектор Петко Камбуров, началник на сектор "Пътна полиция" в морския град той е оказал съпротива при задържането му.

Както "24 часа" писа мъжът е задържан, след като спира в стълб. Водачът е от село край Добрич.

Ден преди инцидента шофьорската му книжка е била отнета заради множество неплатени глоби. Има и 20 наказателни постановления, както и 10 наложени глоби с фиш. През 2012 година книжката му също е била отнета.

Съседи опитали да го спрат, след като ударил жена, която пресича, но той продължил да се блъска в сгради и коли. Наложило се и полицейски екип да помогне при извеждането му от автомобила.

Пешеходката е 59 годишна, изписана е от МБАЛ "Св. Анна" с контузии на таза.Шофьорът е отказал да бъде тестван за алкохол и наркотици, съобщи за Нова тв главен испектор Петко Камбуров - началник сектор "Пътна полиция" - Варна.

Според информация на полицията въпросният мъж6 пъти е управлявал автомобил с превишена скорост. Няколко пъти е залавян да шофира автомобил, спрян от движение. Предстои официално да излязат пробите на шофьора, за да стане ясно дали наистина е употебил алкохол и наркотици и в какво количество.

Читател на "24 часа" от Варна вчера изпрати клипче, заснето в ромския квартал "Максуда" в морската столица.

На кадрите се вижда как колата се блъска в стените на къщите и колите наоколо.