Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

7 пияни и дрогирани шофьори заловиха през дългия уикенд полицаите в област Велико Търново, четирима от тях, включително и жена, преспаха в ареста, сочи бюлетинът на ОДМВР. Рекордьор по промили е 45-годишен в БМВ, хванат да шофира с почти 3 промила в издишания въздух.

Двама водачи, употребили алкохол, установиха служители на Пътна полиция и РУ – Г. Оряховица. Тази нощ в 04,20 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Хонда», управляван от 39-годишен мъж от Белене. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,24 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство. Снощи / 3 май/ в 22,50 ч. в железничарския град е извършена проверка на лек автомобил „Пежо“, управляван от 36-годишна местна жителка. При проверка  за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,59 промила. Водачката е отказала кръвна проба. Задържана е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу нея е започнато бързо производство.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. В нощта срещу понеделник в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Ауди», управляван от 43-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на амфетамин и метаамфетамин. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на полицейското управление в Г. Оряховица. В събота в 19,05 ч. в Лясковец е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», управляван от 46-годишен мъж от същия град. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,32 промила. Той е отказал кръвна проба. Задържан е с полицейска мярка до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на Пътна полиция. В петък вечерта в местността «Дервент» е извършена проверка на лек автомобил «БМВ», управляван от 45-годишен мъж от В. Търново. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 2,97 промила. Той е дал кръвна проба за химичен анализ. По случая е образувана преписка.

Водач, употребил алкохол, установиха служители на РУ – Свищов. В четвъртък в 17,35 ч. в с. Горна Студена е извършена проверка на лек автомобил «Пежо», управляван от 55-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на алкохол, апаратът е отчел 1,92 промила. Той е отказал кръвна проба. Срещу него е започнато бързо производство.

Водач, употребил наркотични вещества, установиха служители на Пътна полиция. В четвъртък в 21,40 ч. в областния град е извършена проверка на лек автомобил «Флксваген Голф», управляван от 28-годишен местен жител. При проверка на водача за употреба на наркотични вещества, апаратът е дал положителна реакция на канабис. По случая е образувано досъдебно производство.