Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тихомир Иванов СНИМКА: Авторката
Тихомир Иванов СНИМКА: Авторката

В това колко истина има в старата житейска мъдрост „Няма ненаказано добро!”, се убеди Тихомир Иванов от Добрич, който организира дарителска кампания за болницата в града – споделя самият той пред медийна група „Добруджа”. Кампанията му имала популярност, още в първия ден успял да събере около 5000 лв, но… само за седмица. В събота сутринта, когато отива на работа, намира офиса си разбит, а вътре всичко обърнато – от коша за боклук до всеки един шкаф и чекмедже. Нищо не е откраднато, което навежда Тихомир на мисълта, че „доброжелателите” са търсели именно събраната за дарението сума.

Разочарован, Тихомир прекратява дарителската кампания ще внесе по сметката на болницата събраните над 8000 лв.

Той изказа благодарността на си на всеки един, включил се в кампанията. Имало е хора, дарили по 20 лева, а най-голямата сума е над 600 лева от негов приятел. Включили се много хора от чужбина с дарения по 50, 100 евро. „Понеже кампанията е във Фейсбук и всичко е прозрачно – отчитам всеки ден, всеки лев, предполагам злосторниците са видели, колко сме събрали и са решили да се възползват”, заяви Тихомир Иванов.

Друга добра новина е, че 10-годишният Боби, който дари в кампанията за болницата спестяванията си, вече има нова тротинетка, закупена от приятел на Тихомир.