Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Актьорът Руси Чанев доведе 5-годишния си внук Адриан в редакцията на списание "Космос", за да купи 7 броя на изданието. Посещението бе точно в деня, в който излезе от печат януарската книжка, която двамата вече бяха взели.

Основната тема е за имунната система на крокодила. В броя още са включени: Великите открития на инките, Симон Визентал - ловецът на нацисти, Защо кенийците са най-бързи, Контролът над инсулина - ключ към дълголетието и още любопитни четива.

С вълнение детето разгледа излизали през миналата година книжки и посочваше кои ги има вкъщи и кои иска да му вземат сега. Дори не изчака да се приберат вкъщи, за да ги разгледа. Разкъса нетърпеливо найлоновите опаковки, за да разгърне едно от любимите си списания. Призна, че го чете с голям интерес въпреки крехката си възраст.

Накрая нямаше търпение да си тръгне, за да може да чете броевете, които държеше в ръцете си. Докато момчето избираше кои книжки иска, известният му дядо се поинтересува от другите издания на Медийна група България.