Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Йохан Стелингверф
Йохан Стелингверф

Нидерландецът Йохан Стелингверф, който бе обвинен по две дела за изнасилвания, е удрял една от жертвите си с електрошокова палка и я поливал с узо.  Това стана ясно в Софийския градски съд, който преди минути отказа да освободи чужденеца от ареста. 

Йохан се запознал с унгарката Джулиана Пам в Будапеща. После двамата поддържали връзка по интернет. Джулиана  предупредила Йохан, че е против садистичния секс и не иска да участва в групов. 

Миналата година тя дошла при нидерландеца в София, но той не се съобразил с желанията й. Според прокуратурата упоил унгарката с алкохол, а след като тя изпаднала в безпомощно състояние, Йохан Стелингверф правил секс с нея против волята й. 

Той ударил унгарката с юмрук в слепоочието, в следствие на което в момента тя има проблем със зрението.

Джулиана е била в дома му на 24 октомври 2019 г., но е подала жалба до МВР по мейл, изпратен на 27 ноември 2019 г.  Тя се оплакала едва тогава, тъй като преди това е била на лекар и е търсила помощ от унгарските власти. 

Йохан Стелингверф се е представил пред нея с чужда самоличност, твърдял, че е от Дания и се казва Йохан Ван Дам. 

Нидерландецът е в България от 3-4 години. Според защитата му той има туристическа фирма за пътешествия с мотоциклети из България и Сърбия и пътува много. 

Решението на СГС Стелингверф да остане в ареста е окончателно и не подлежи на обжалване. 

Очаквайте подробности.