Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тъкмо бях решил, след срещата ми с президента Пендаровски вчера в Скопие, да "кажа една добра дума" за него и той взе, че отново наговори едни ужасии. За някакъв български евродепутат "Ковачки", който бил остър с Македония, за Гоце Делчев, който нямало как да се пише македонец 1901г., защото още нямало македонска държава и че затова се декларирал тогава българин, че ако днес Македония приеме (истината) че Гоце е бил българин - те нямали вече да имат причина да го почитат, за някакъв си калифорнийски югославски комунизъм, за някаква "споделена" история с България, въпреки че в Договора има само записано "ОБЩА история", за българската рамкова позиция, която била плод на предизборни цели на ГЕРБ и че те нямало как да я приемат, че с Бойко Борисов си говорил на сръбски, защото знаел само "2-3 израза" на български. И всичко това изречено в по-малко от 3 минути!

И защото все пак обещах да кажа нещо позитивно, ще кажа все пак, че да, той звучи със сигурност по-добре по отношение на България, отколкото членове на ръководството на нашата сестринска партия ВМРО-ДПМНЕ, която още сънува за татари и бугарски фашистички окупатор.

Уважаеми г-н Президент, както сам споменахте, Вие и Вашият екип, следите моята фейсбук страница! Преди следващата Ви изява по темата за отношенията между България и Македония Ви предлагам да обменим мисли по всички теми, които по-горе Вие сте засегнал. България е добронамерена и винаги е била такава и ще бъде такава към Македония!

От фейсбук