Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ПОД ОБСТРЕЛ: Атаката цели да спре щурма на царя и Милен Велчев.
ПОД ОБСТРЕЛ: Атаката цели да спре щурма на царя и Милен Велчев.

 

 

НДСВ започва да излиза от кризата и се заявява като алтернатива на политиката на ГЕРБ - това е причината да започнат атаки срещу силни фигури от царската партия. Така смятат запознати с политическите игри. Меглена Кунева все повече набирала скорост и се очертава като силен кандидат за президент. Преди две седмици тя проведе дискусия в столичния хотел "Радисън", на която разкритикува политиката на правителството и на която присъстваше и американският посланик Джеймс Уорлик. Доскоро той много хвалеше кабинета на Бойко Борисов, но сега присъствието му на събитие на Кунева било знаково в годината на изборите. Кунева наскоро бе на посещение в САЩ като член на борда на директорите на Американския университет.
"Стилът на ГЕРБ и на НДСВ е коренно противоположен. На полицейщината, агресията, хаоса и некомпетентността на ГЕРБ царят показа спокойствие, сигурност, компетентност. Досега всички твърдяха, че няма алтернатива на управлението, но ето че се показа, че има", коментират източници от формацията на Симеон Сакскобургготски.
За да се неутрализира влиянието на Кунева, управляващите впрегнали силите си за атаки срещу ключови фигури на НДСВ. Такъв се явява Милен Велчев. Докладът за сделката с външния дълг отлежавал на бюрото на Симеон Дянков от няколко месеца, твърдят запознати.