Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА В петък и почивните дни сте напрегнати и нервни. Очаквате провеждането на делови разговори, но ви съветвам да не губите чувството си за реалност. Успешна е работата ви с вашите партньори и в екип с колегите ви. Не започвайте нови задачи. От понеделник ви очакват промени и спокойни разговори, но и трудности. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното място са задължителни търпението и въздържаността в поведението.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се депресирате. Ако имате възможност, си вземете отпуск и си останете у дома, защото сте изнервени. Отпуснете се и не мислете за работа, за да освободите тялото си от притесненията.

ЛЮБОВ Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. Откажете се от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.