Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Хари и Уилям Кадър: YouTube/HBODocs
Хари и Уилям Кадър: YouTube/HBODocs

Принц Хари призна, че той и брат му вървят “по различни пътища” и имат “добри дни” и “лоши дни” в отношенията си, съобщава АФП.

Херцогът на Съсекс през последните месеци е преследван от слухове за разрив между него и принц Уилям и в интервю за ITV той призна, че „някои неща се случват неизбежно“, предвид голямата роля на двамата и натиска на семейството, предава БГНЕС.

По време на неотдавнашното си турне в Южна Африка със съпругата си Меган Маркъл той каза: „Ние сме братя. Винаги ще бъдем братя“. „В момента със сигурност сме по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него, така като знам, че той винаги ще бъде до мен. Не се виждаме толкова, колкото сме свикнали, защото сме много заети, но го обичам много.”

Меган, за която също се носят слухове, че се е карала с Кейт Мидълтън, определи миналата година като “трудна” и каза, че британските й приятели я предупреждавали да не се омъжва за Хари.

38-годишната Меган се изправи пред сблъсък с все по-враждебна преса, откакто влезе в кралското семейство миналата година, като таблоидите разкрасяват истории за разрушеното й американско семейство и слухове за пукнатини в двореца.

Двойката стартира съдебни действия този месец срещу британския таблоид „Сандейл Мейл“ за нахлуване в личния им живот.

Родената в САЩ бивша актриса заяви, че не е бола подготвена за интензивността на таблоидния интерес.

Меган каза: „Когато за пръв път срещнах сегашния си съпруг, приятелите ми бяха наистина щастливи, защото бях толкова щастлива, но моите британски приятели ми казаха:„ Сигурни сме, че е страхотен, но не трябва да го правиш, защото британските таблоиди ще унищожат живота ти “.

На въпрос дали може да се справи, Меган каза: “Честно казано, от дълго време казвам на Х- така го наричам – не е достатъчно просто да живуркаш, това не е смисълът на живота. Трябва да живееш истински“.