Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

РАБОТА От първия ден на седмицата сте активни и задълбочени. Започнатите занимания ви носят удовлетворение. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които, както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза. От понеделник се подгответе за неприятности, свързани с новите ви идеи и предложения. На коктейл, на който присъстват и влиятелни личности, е по-добре да не споделяте плановете си дори и ако искате само да се похвалите със собствената си значимост. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не сте прекалили с храната и алкохола. Бъдете внимателни. Възможно е да почувствате болки в областта на стомаха.

ЛЮБОВ Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си с колеги, приятели или любимите си хора, излезте без колебание, но с хора, с които няма опасност да си съсипете настроението.