Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Фейсбук
СНИМКА: Фейсбук

Снимка как кара по магистрала с 298 км/ч качи във фейсбук млада жена. Тя е заснела километража на "поршето" си, който се е заковал на високата скорост. Така при ограничение от 140 км/ч на магистрала жената си позволява да го надвиши двойно, че и отгоре.

Кристина Маринова обаче явно не е наясно с английския, тъй като от два опита да напише думата "адреналин" на езика на Шекспир се е провалила по два различни начина. Единият път я е написала с липсваща буква "е" накрая, а при другия е сложила три пъти "н", но "е" отново няма. Структурата на изречението също е "тера инкогнита" за любителката на високите скорости. Пропуснала е подлога, без който изречението няма смисъл, тъй като в английския език няма род и число.

Хаштаговете са друга територия, която остава силно непозната за Маринова. Тя два пъти не се е справила, поставяйки разстояния между знака #, необходим за хаштага, и думата, която иска да маркира. Успяла е едва при третия опит.

Въпреки кадъра Маринова няма как да бъде наказана за превишена скорост, тъй като по закон контролът над нея се осъществява единствено с камери на "Пътна полиция". Вероятно обаче момичето ще бъде глобено за други нарушения.