Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Служители в Бъкингамския дворец съветват гостите на кралица Елизабет Втора да не споменават пред нея Меган Маркъл и принц Хари, твърди "Дейли мейл".

Заради това че херцозите на Съсекс присъстват всекидневно в заглавията на медиите по цял свят, много от посетителите изгарят от желание да ги обсъдят с кралицата.

Помощниците в двореца вече са започнали да се опитват да отклоняват вниманието на гостите от този въпрос и да ги насочват да водят разговори на "по-учтиви" теми.

"Придворните са наясно, че всички искат да я питат за херцозите", твърди източник пред The Sun."И за да потушат ситуацията в зародиш, някои започнаха да шушнат на гостите преди срещата им с Елизабет Втора".

От Бъкингамския дворец отказаха коментар за лични и публични срещи на кралицата.

Скорошен посетител на двореца получил съвет: "Говорете за всичко освен едно". Гостът пита дали става дума за Брекзит, но му отвърщат "Не, за херцозите на Съсекс".

В неделя стана ясно и че Елизабет Втора се е разочаровала от решението на Меган Маркъл да присъства на мача на Серина Уилямс вместо да се присъедини към плануваната почивка на кралското семейство в Балморал.

Принц Хари и Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс
Принц Хари и Меган Маркъл СНИМКА: Ройтерс