Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ако бяха извършили лустрация, нямаше бТВ да канят внучката на Тодор Живков да коментира преврата на 9 септември 1944, в който участвал дядо ѝ. И тая да повтаря като като шантава малоумните клишета от соца за "антифашистката борба на партизаните" и за "монархофашизма" на Царска България, от който СССР ни бил освободил. Тази даже го нарича "хитлеро-фашизъм". Ма била историк по образование. Мили боже!

И колко хубаво било за народа по време на диктаторския режим, наложен след 9 септември.

А Хекимян мълчи, кима с разбиране и ѝ подава следващата предварително уговорена тема да ръси лъжи и безобразия.

Не знам дали е липса на морал или обикновена неграмотност (и двете обилно демонстрирани на ежедневна база от масата журналисти в почти всички телевизии) да се канят непрекъснато наследниците на ръководилите един престъпен режим, за какъвто официално е обявен комунизмът, наравно с национал-социализма на Хитлер (не хитлеро-фашизма на историчката).

Какво значи "всички гледни точки", когато става дума за човеконенавистна диктатура, държала в плен българския народ в продължение на половин век, изпълнен с икономическа, духовна и морална разруха, от която още не можем да се съвземем и да се изравним с нормалния свят, част от който беше Царство България преди 9 септември? Ми да поканят и роднините на Хитлер да кажат колко било прекрасно и от какво е освобождавал неговият режим.

Разноглед го направиха тоя народ със 70 години подмяна на фактите с пропаганда. И същите тия после врякат за разделението в обществото, сякаш не са те сред най-виновните за това.

От фейсбук