Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Винаги съм подчертавал, че аз съм крайно педантичен към документалната истина и се опитвам да бъда максимално обективен, без значение от личното ми отношение към изследвания обект или казус.

Ето поредно доказателство за това. От три седмици проучвам въпроса с дипломите на Мая Манолова. Какви са документалните факти?

Документите показват, че в тях няма нищо компрометиращо. Накратко - Манолова е завършила в периода 1983-88 г. комсомолска школа в Москва и след това в периода 1989-90 г. е зам.-председател по организационната дейност в Комсомола (после БДМ-Българска демократична младеж, наследник на Комсомола) в Кюстендил.

През 1990-94 г. учи и завършва икономика в УНСС, специалност "Икономика и организация на труда". През 1992 г. записва специалност "Право" там и завършва пълен, петгодишен курс по тази специалност, с издържани държавни изпити, а през 1998 г. е издържала успешно и теоретико-практическия изпит в Министерството на правосъдието и евроинтеграцията. От 27 март 1998 г. е вписана като адвокат в Адв.колегия-Кюстендил.

Това са документалните факти. Край на въпросите около дипломите на Мая Манолова. Затварям темата.

От фейсбук