Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тервел Пулев Кадър: Би Ти Ви
Тервел Пулев Кадър: Би Ти Ви

Спортната комисия на Калифорния възстанови временно спрените състезателни права на Кубрат Пулев и българският боксьор има право да се завърне на ринга отвъд океана във всеки момент, в който реши.

В Сан Диего заседателите взеха единодушно решение - 6:0 гласа, а щабът на Кобрата определи успеха като "победа с технически нокаут за по-малко от 20 минути". 20 минути, тъй като почти толкова продължи заседанието на комисията.

Брат му Тервел Пулев сподели пред Би Ти Ви, че след целия скандал Кобрата вече е много по-популярен в Щатите. "Вместо да ми избодат очите, те изписаха веждите ми", казал Кубрат на брат си след заседанието.

"Преди да се яви на комисията беше много позитивен и спокоен. Той се извини многократно чрез медиите на Джени Суши и се разкая за целувката, но няма връщане назад. Няма да си направи харакири. Брат ми си изтърпя наказанието", каза Тервел. "Аз винаги гледам да се уча от него, дори от грешките му", добави боксьорът. Той разкри, че не е имало опити за свързване или някаква комуникация между Кобрата и репортерката след въпросната целувка, като освен клипа, който бе разпространен след зараждането на скандала, има и друг видеоматериал: "След партито не е имало комуникация. Имаме и други клипове, видях с очите си какво се случи", уточни Тервел.

В интервю за Би Ти Ви Кобрата сподели, че се надява скоро да получи възможност да се боксира за световната титла в тежка категория и силно се надява този мач да се проведе в България.

"Напълно е възможно да има такъв мач в България в края на годината.", допълни помалкият от братя Пулеви.