Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимки: Личен архив
Снимки: Личен архив

Мислим за име, но ще го запазим в тайна, казва бившият футболист

“Слава на Бога, Златка се чувства добре, засега всичко е наред с бременността ѝ”, казва Благой Георгиев, който скоро ще стане баща за четвърти път. Годеницата му Златка Райкова очаква първото си дете в края на септември.

Двамата са заедно от миналата година, след като Златка прекрати годежа си с ММА боеца Георги Валентинов. Той ѝ предложи брак по време на концерт в шоуто за имитации “Като две капки вода”, където тя участва миналия сезон. Връзката им обаче не провървя и русото изкушение намери щастието в прегръдките на бившия футболист, който по това време вече бе сложил край на брака си с рускинята Есмер Омерова, от която има син.

За любовта им се шушукаше в светските среди, но двамата официално я обявиха в социалните мрежи в началото на октомври, когато плеймейтката публикува в личния си профил снимка от автомобил, а до нея се вижда Благой Георгиев.

“Ние се избираме

един друг

неслучайно!

Ние срещаме само тези, които вече живеят в нашето подсъзнание!” - написа Златка към фотоса.

От своя страна Благой Георгиев призна в интервю: “Влюбени сме! Със Златка сме заедно от месец и не мисля, че правим нещо лошо. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разделена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, между мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна впоследствие”. Те затвърдиха категорично отношенията си, влизайки заедно в къщата на “ВИП Брадър” миналата есен, където говореха откровено за връзкта си и чертаеха общо бъдеще. Дори бившият футболист планираше да предложи брак на половинката си на финала на риалитито, ако спечелят. Е, това не се случи, затова годежът бе отложен, за да се случи кротко, тихо и в компанията само на най-близките. На най-семейния празник. 

 

“Случи се на Коледа. Най-хубавият подарък. Това е негов избор. Радвам се, че бяхме с нашите близки. Не мога да се прикривам. На мен всичко ми е изписано на лицето”, разказа в началото на тази година Златка Райкова. Благой пък обясни, че родителите му са приели топло половинката му. “И циганка да закарам, нищо няма да ми кажат. Родителите ми я приеха много добре. Сега я приемат като дъщеря. Въобще не искам да обръщам внимание на различните приказки. Свикнал съм цял живот за мен да се говорят различни неща. Едно интервю повече или по малко... Не ми тежат тези неща. Ще разберете, има време. Явно сме им много важни, за да ни коментират.” 

Двойката на почивка в Дубай през април.
Двойката на почивка в Дубай през април.

И макар да се появяваха различни спекулации за дата и място на сватбата им, засега такава не е планирана.

“Няма да се женим сега, нека първо се роди бебето”, казва Георгиев сега пред “24 часа”. А новият наследник се очаква да се появи в края на септември. Попитан дали планират още деца със Златка, отговаря шеговито:

“Засега стига с

децата, няма да ги

докарам до 11, до

футболен отбор”

С бебето, с което Златка ще го дари, синовете на Георгиев ще станат трима - от връзката с Христина Витанова има Давид, а Елай е от брака му с Есмер Омерова. Ексфутболистът има и дъщеря от Витанова - Йоанна. С Райкова вече обмислят имена на новото попълнение в семейството, но искат да запазят избора си в тайна. 

Двойката на почивка в Дубай през април.
Двойката на почивка в Дубай през април.

Миналата седмица Златка и Благой публикуваха в профилите си в инстаграм стихотворение, в което се съобщаваше, че са новодомци в жилище край София, а под поетичния разказ за новостите в живота им имаше и снимка на двамата в затворен комплекс.

“Участвахме в реклама, не сме писали стихотворения, не сме се местили”, заяви Георгиев. Той и бременната му половинка са неразделни дори в работата си и често се снимат заедно за реклами. И за удоволствие от местата, които посещават. Наскоро бяха на почивка в Гърция, откъдето публикуваха и първите бременни снимки на Райкова.

“Ние постоянно сме някъде, не се задържаме в София”, казва Георгиев и обяснява, че нямат конкретни планове за лятото, но е почти сигурно, че няма да си стоят много-много вкъщи. 

Златка гордо позира с годежния пръсен до любимия си мъж.
Златка гордо позира с годежния пръсен до любимия си мъж.
 
От няколко дни Златка публикува в социалните мрежи снимки с бременното си коремче.
От няколко дни Златка публикува в социалните мрежи снимки с бременното си коремче.

Златка и Благой на почивка в Гърция
Златка и Благой на почивка в Гърция