Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка: Архив
Снимка: Архив

Два часа трима гардове в месокомбинат в София малтретирали наркозависима клошарка, влязла да краде в предприятието. Шефът на СДВР Георги Хаджиев определи престъплението като изключитрелно брутално.

В следствие на счупването на главата, ръцете и жестокия побой, в горната част на тялото на жената се събрала кръв и тя издъхнала.

Сигналът за престъплението е подаден в 3:35 часа в нощта срещу 17 май.

Мъж се обадил, че в квартал "Орландовци" близо до улица "Малашевска" пред къща лежи жена с много наранявания, а ръцете й били завързани със свински опашки. На оградата на къщата имало кървава диря.

При огледа се установило, че 28-годишната жена води скитнически начин на живот и е наркозависима. Тя крадяла често, включително и в месокомбината.

При претърсване в месокомбината в хале са намерени дървени бухалки, по които имало следи от кръв както на жената, така и на нейните биячи.

От иззетите записи от камери станало ясно, че тя била вкарана в склад на предприятието, била вързана и два часа държана вътре.

По думите на шефа на СДВР преди около 2 месеца жената и брат й, който също бил скитник и наркозависим, били спипани да крадат метал, били бити, а за назидание жената била и подстригана.

Тримата охранители се предали сами в СДВР часове след престъплението. Официално по документи те не се водели на работа в охранителната фирма, която пазела месокомбинат, но всъщност работели там.

Днес прокуратурата ще поиска постоянен арест за тримата гардове.