Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Колко може да струва една мимолетна целувка, осъществена в емоционален момент и под въздействието на силен адреналин? В България подобен жест би предизвикал шеги и закачки и тук-таме някой възмутен коментар. В САЩ обаче е различно. Там всеки по-особен поглед или изпусната дума може да струва много скъпо на автора си. Да не говорим за толкова интимен акт като целувката уста в уста.

Кубрат Пулев със сигурност вече е осъзнал каква е разликата да целунеш непозната жена у нас и в Америка, но вече е късно за разкаяние, а и времето не може да бъде върнато назад. Кобрата със сигурност ще извлече и позитиви от решението си да млясне звучно доста съмнителната репортерка Дженифър Равало, която стана известна по света и у нас като Джени Суши. Със сигурност в момента българинът е в топ 3 на най-известните боксьори на планетата, което би трябвало да го улесни в намирането на добри съперници за следващите му скъпоструващи професионални двубои.

Въпросът е дали следващите му хонорари няма да отидат за задоволяването на финансовите претенции на алчната Джени Суши и нейната още по-ненаситна адвокатка. Двете са решили да ошушкат Кобрата с 600 хил. долара, които след това да си поделят поравно. Подобна сума със сигурност ще удари тежко най-добрия ни професионален боксьор, който изкара около 250 хил. долара от последния си мач срещу Богдан Дину. Ако предположим, че Кубрат спечели и следващия си сблъсък и завоюва нови 250 хил. от американската валута, пак няма да му стигнат 100 хил., за да се издължи на жената, която целуна уж на шега.

Адвокатите на

Пулев няма да

се дадат без бой

и са подготвили богат доказателствен материал, за да докажат, че целувката на Кобрата не е акт на сексуално насилие. Припомняме, че самата Джени налиташе доста по-агресивно на хора от щаба на Кубрат след неговата победа в Лас Вегас. Чак след това се сети, че е била насилена, и се почувства длъжна да си потърси правата в съда. Първата част от битката започва на 14 май, когато ще заседава Калифорнийската атлетическа комисия. Тя трябва да реши дали да отнеме лиценза на Пулев, което ще означава, че той няма да може да се бие повече на американска земя. След това враждуващите страни ще премерят сили и в съдебната зала.

Любопитното е, че Джени Суши отказва каквито и да е коментари по случая, докато не мине делото. "168 часа" научи, че репортерката с фриволно поведение е била атакувана от всички големи телевизии с предложения да изложи своята версия по случая, но тя категорично е отказала да контактува с български журналисти. Последната изява на Джени беше пред американска медия, пред която тя се оплака, че са я обявили за царицата на голото суши.

Джени обяви,

че става дума

за изкуство, а

не за някаква

сексуална игра

"Никой не е ял суши от мен. Моята компания прави изтънчени събития за популярни хора от шоубизнеса. Всичко е законно и напълно морално", опита да изглади имиджа си американката, която има огромното желание да ошушка Кубрат Пулев.