Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

ИСТОРИЧЕСКА СПРАВКА

От 1990-та година насам, във времето на т.нар. Преход, Република България има 16 правителства без настоящото.

От тях 4 са служебни т.е. 12 правителства са били избирани от парламента.

От тези 12 правителства на Прехода, 6 управляват с подкрепата на БСП - с премиери съответно Луканов, Попов, Беров, Виденов, Станишев и Орешарски.

Всяко едно е поставяло Република България в още по-тежка зависимост от мафията, която има своите корени в Държавна сигурност - репресивен орган на БКП, която се преименува в БСП.

Всяко едно тяхно правителство е извършвало неимоверно големи злоупотреби с власт е предизвиквало огромни по своя мащаб протестни действия, включително и най-голямата съсловна стачка в българската история - Учителската стачка от 2007 г.

След като вече 6 пъти са се проваляли във всичко, не виждам нито една причина някой да се връзва на лъжите им.

От друга страна властта за трети път упражняват ГЕРБ, които два поредни пъти не успяват да завършат цял мандат (очертава се трети безплоден опит) , не са способни да реформират реално образованието (МОН е кокал за коалиционните им партньори) и са доказали, че са напълно неспособни да реформират реално правораздавателната система.

Макар да са имали два незавършени управленски мандата и сега да са в трети.

От трета страна с ГЕРБ управляват няколко доказани патерици на гореспоменатите две формации - #псевдопатриотите, които доказано продават българското гражданство и българските интереси на всеки, готов да плати.

ДПС през цялото време контролират всички останали, защото решенията се взимат в едни сараи, въпреки опита на Ердоган да намали влиянието на Доган, но да увеличи своето.

Единствената разлика между ГЕРБ и БСП е в броя на апартаментите на ул. "Латинка".

*Коментарът е от фейсбук