Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ингрид Оливейра се прочу с интимните си подвизи на игрите в Рио, а 3 години по-късно се престраши да разкаже какво се случва зад кулисите на голямото спортно шоу

Олимпийските игри са неспокойният сън, копнежът, вдъхновението на всеки професионален спортист по тази земя. Та кой лекоатлет, боксьор или дори футболист не си е мечтал да окачи на врата си златния медал и да се качи на върха на почетната стълбица пред очите на милиони зрители по цял свят.

Късметът каца върху рамото на малцина, а хиляди други са принудени да се върнат у дома с разочарование, болка и съмнения дали въобще си е заслужавало да се занимаваш с нещо толкова неблагодарно.

Оказва се обаче, че по време на олимпиада съвсем не е чак толкова драматично и тежко, колкото го описват главните действащи лица в голямото шоу. Зад кулисите е не по-малко интересно, колкото на спортната писта, в басейна или в спортната зала. Далеч от камерите също кипи живот, който обаче

остава извън полезрението

на тълпата.

Сърцето на всичко случващо се извън битката за медали е олимпийското село.

От години се носят легенди какво точно се случва в малкото градче, където се събират спортистите и техните екипи. Там журналистите не са желани особено, а и да бъдат допуснати, знаят, че камерите им трябва да снимат само предварително уговореното. По тази причина и широката публика остава в неведение какво точно се случва зад вратите на градчето, което за няколко дни приютява най-известните спортисти в света.

Тези дни една изключително атрактивна бразилска спортистка

си позволи да наруши омертата

и извади на бял свят секс тайните на олимпийското село. Състезателката по скокове във вода Ингрид Оливейра разкри, че по време на игрите спортистите се впускат в сексуални приключения, без да се притесняват, че тези непланирани физически тренировки могат сериозно да се отразят на спортната им форма.

Самата Ингрид беше в центъра на голям скандал с интимен нюанс по време на олимпиадата в родната й Бразилия. Тя и съотборничката й Джована Педрозо бяха голямата надежда на домакините за медал от дисциплината скокове от 10 метра, но

абсолютно изненадващо

останаха на последно място в класирането. И с невъоръжено око си личеше тогава, че Ингрид Оливейра не е в никак добро състояние и направи елементарни грешки по време на състезанието. Часове след края му стана ясна и причината за срива в спортната й форма. В нощта преди най-важното събитие в кариерата й красавицата вкарва в стаята си състезателя по кану каяк Педро Гонсалвеш и двамата се отдават на продължителни сексуални ласки. На всичкото отгоре Ингрид нарежда на своята съотборничка по най-бързия начин да се изнесе от стаята, за да й освободи терен.

Вестникът ни вече е публикувал изследване по въпроса дали сексът влияе положително или отрицателно на спортната форма. Оказва се,че на някои

половите упражнения помагат

за повишаване на концентрацията и сваляне на напрежението. Скачачката обаче не е от тази порода щастливци. Безсънната нощ сякаш изтрива с гумичка всичко научено и тренирано през четирите години подготовка за най-високия спортен форум.

Провалът в състезанието се отразява зле върху живота на Ингрид. Нейната съотборничка Педрозо разказва на целия свят какви са причините за последното място и обявява, че къса всякакви отношения с иначе близката си приятелка. Бразилските медии също се нахвърлят с неподозирана настървеност върху сладострастницата, обвинявайки я във всички земни грехове. Единственото, което й остава, е да се скрие вдън земя и да изчака бурята да отмине. Почти три години по-късно Ингрид Оливейра излиза от пълната анонимност, за да разкаже пред света, че съвсем не е единствената грешница.

"Да, наистина прекарах една нощ

с Педро,

но не съм гонила Джована от стаята. Тя прекали с драматичните излияния. В крайна сметка всички го правят по време на олимпиада. Много от спортистите предварително си бяха направили профили в един по-специален сайт, за да могат да флиртуват помежду си. Аз също се запознах с Педро чрез социалната мрежа. Хареса ми и поисках да избягам поне за малко от огромното напрежение, което ни преследваше", разказва своята история бразилката и бърза да добави, че и най-големите звезди на игрите са се възползвали от възможността да натрупат спомени за старините.

"С очите си видях как Юсеин Болт вкара в стаята си момиче, което дори нямаше олимпийска акредитация. Да не мислите, че и другите популярни личности са си стояли по стаите и са броели минутите до предстоящото състезание. Всеки ден носеха нови и нови кутии с презервативи, които бяха разполагани на удобни за всички нас места.

За какво са ни били толкова много презервативи?

Със сигурност не са били ползвани като балони", опитва се да се пошегува състезателката в скоковете във вода.

Красавицата не се притеснява да признае, че животът й се е превърнал в истински ад, след като е разкрита сексуалната й афера. Интернет тролове я заливат с неприлични предложения и заплахи. Жълтите медии я изкарват проститутка, а довчерашни приятели и колеги й обръщат гръб.

"Загубих работата си, загубих уважението на околните, бях на дъното. Всички поздравяваха Педро какъв герой е, а мен ме наричаха уличница и момиче на повикване. Не беше справедливо и никога няма да простя на околните за тяхната реакция. Случаят ме научи да разчитам единствено и само на себе си", категорична е Ингрид Оливейра.